Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayeri artik satmak isteyecektit City. Zaten kendisi asla bir epl kalibresinde bir oyuncu olamadi olamazda artik.
Istedigi bonservis parasini bizde vermeyiz etmez o paralar kendisi.
Bizden baska isteyeni olmamasi sizinde garibinize gitmiyor mu?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Garibime gitmiyor, cunku iyi bir stoper degil..Cok hatalari, eksikleri var.. Kafa toplarinda cok cok kotu. Yer tutmasini bilmiyor, zamanlama hatalari yapiyor. Bize daha ust duzey bir stoper lazim.

11'i: Armani; Mercado, Otamendi, Rojo, Tagliafico; Enzo Perez, Mascherano, Banega; Pavon, Di Maria, Messi.

kadroya bak.bu adam manyak ya.lo celso,dybala ve aguero yine yok.neyse şimdi kızarlar.bunun konusu burası degil diye.çatışma çıkmasın,rahatsız olmasın kimse

Serdar Taşcı yedek stoper olarak mükemmel olur bence , Bide yabancı stoper gelse superb

Trezeguet gitti. Hayırlı olmuştur inşallah bizim adımıza. Şüphelerim vardı ki zaten o bölgeye adam lazım değil bize.

Musa lazım Musa.

Trezeguet'ye icim hic isinmamisti zaten, hele elde Garry gibi daha iyisi varken o maliyetle alinmasi mantikli gelmedi bana hic.

Denayeri artik satmak isteyecektit City. Zaten kendisi asla bir epl kalibresinde bir oyuncu olamadi olamazda artik.
Istedigi bonservis parasini bizde vermeyiz etmez o paralar kendisi.
Bizden baska isteyeni olmamasi sizinde garibinize gitmiyor mu?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim garibime gidiyor da
Reşat altın muamelesi yapıyorlar

Bu arada Domagoy vidaya 18 diyolar ,12 milyon euro diyorlar
Nasıl oluyo ya
Adam hiçbişey yapamadı ligte bile
Bana açıklayın da ben de ikna olayım

Neyse bizim mal yönetim gider 5m'u Trezeguet'e gomer, en çok ihtiyaç duyduğumuz mevkii olan 8 numaraya para kalmazdı. İyi oldu harbiden. Trezeguet'i beğenen ve alinmasini isteyen biri olarak söylüyorum. Donk'a verilen maaştan sonra her türlü kepazeligi beklerim artık.

Ahmed Musa gelse bari.

Serdar Tasci - Serdar Aziz tandemi tadimi kaciriyor, Sampiyonlar Ligindeki ilk macta ikisinin de sedyeyle soyunma odasina dogru gittiklerini gorur gibiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt