Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem stadyum isim sponsorlugunda hem de forma sponsorlugunda rekor yenilemeliyiz

Nef, Turk Telekom, Garenta, Permolit, Coca-Cola... hicbiri yeterli degil

Nike'tan ne kadar para aliyoruz bilmiyorum ama eminim ki o da yeterli degildir

Marka degeri ustune dusmeliyiz artik

Yabancı sponsorlar Türkiye’de veya Türk spor takımlarına yatırım yapmazlar, yapmıyorlarda zaten.

Türk firmaların vereceği maksimum para 4 milyon EURO.

Çözüm Arab sponsorları. Onlarada çekici gelmiyoruz herhalde bilmiyorum.

Çare çok net kombine satışları. Ve alt yapı. Başka çözüm yok.

Tolga'yı takasta Alanyaspora versek bile maaşının yarıdan fazlasını ilk sezon biz karşılarız..

Forma paralarının %80'i Nike, yüzde 20'si kulübe kalıyor diye biliyorum ama genel manada çok haklısın. Sponsor getirisinin tatmin edici düzeylerde olması gerekiyor artık.

Psv hariç hangi takımlarla hazırlık maçı oynanacak acaba belli oldumu? En son biri Valencia demişti ama.

Nike 4.5 milyon dollar veya Euro veriyor yıllda.

Bide forma başına satış payımız mevcut ama çok az oran maalesef. Ciro payımız 10% .

Bir formadan 50 TL ciro kazanç sağladığını düşün. 5 TL bize kalıyor sadece.

Yabancı sponsorlar Türkiye’de veya Türk spor takımlarına yatırım yapmazlar, yapmıyorlarda zaten.

Türk firmaların vereceği maksimum para 4 milyon EURO.

Çözüm Arab sponsorları. Onlarada çekici gelmiyoruz herhalde bilmiyorum.

Çare çok net kombine satışları. Ve alt yapı. Başka çözüm yok.

Coca-Cola yabanci degil mi? Vodafone?

Biz diger Turk takimlarindan farkli olur, Orta Dogu, Dogu Asya, Afrika ve Amerika'da marka degerimizi arttirirsak neden olmasinlar?

Kucuk dusunmemek gerek. Sosyal medyada en cok etkilesim alan kuluplerden biriyiz. CL'de oynamaya devam edersek bal gibi de olurlar.

Stadi doldurmak ve altyapidan yararlanmak da elzem zaten.

cavanda kesin olarak gitmiş ama ne kadar aldığımız belli değil. nagatomonun parasını çıkartabilsek güzel olurdu.
1.5 milyon satın alma opsiyonu 15 eylül 2018 tarihine kadar bi halt işleyipte ayrılmazsa 900 bin euro daha ödenecek toplamda 2.4 milyon gayet iyi cavanda için carole içinde bu kadar vercek bulsak yeter.

Forma paralarının %80'i Nike, yüzde 20'si kulübe kalıyor diye biliyorum ama genel manada çok haklısın. Sponsor getirisinin tatmin edici düzeylerde olması gerekiyor artık.

O standarttir herhalde, Nike - Adidas - Puma gibi sirketler kuluplere para veriyor uretici olabilmek icin. Ingiliz kulupleri yilda 40m pound kazaniyor bu anlasmalardan. Biz bunun dortte birini alsak yine iyidir.

Nike 4.5 milyon dollar veya Euro veriyor yıllda.

Bide forma başına satış payımız mevcut ama çok az oran maalesef. Ciro payımız 10% .

Bir formadan 50 TL ciro kazanç sağladığını düşün. 5 TL bize kalıyor sadece.

Ciro payi standart bir seydir diye dusunuyorum. Parayi satistan degil anlasmadan kazaniyorsun. 4.5m cok az, Avrupa'nin buyuk kuluplerine kiyasla :(

O standarttir herhalde, Nike - Adidas - Puma gibi sirketler kuluplere para veriyor uretici olabilmek icin. Ingiliz kulupleri yilda 40m pound kazaniyor bu anlasmalardan. Biz bunun dortte birini alsak yine iyidir.

Ciro payi standart bir seydir diye dusunuyorum. Parayi satistan degil anlasmadan kazaniyorsun. 4.5m cok az, Avrupa'nin buyuk kuluplerine kiyasla :(
Ek olarak Avrupa'da takımların forma satış fiyatları çok yüksek bizim ülkemizle kıyaslama yaptığımız vakit.

50-250 Euro arasında forma satışı yapıyor herifler. Maç forması 1250 tl.... :)

Biz ancak 200 TL ye yakına satabiliyoruz.

Ek olarak Avrupa'da takımların forma satış fiyatları çok yüksek bizim ülkemizle kıyaslama yaptığımız vakit.

50-250 Euro arasında forma satışı yapıyor herifler. Maç forması 1250 tl.... :)

Biz ancak 200 TL ye yakına satabiliyoruz.

Tamam da dedigim gibi onemli olan satis degil, satistan parayi Nike kazanir

Biz parayi Nike'tan kazanmaliyiz. Forma satis rakamlari yuksek olmali ki Nike bize daha cok para versin.

Fernando - Donk - Belhanda - Tolga - Selcuk

İcimizi ürperten bi orta saha rotasyonu

sevilla amadou'yu aldı Kjaer'i kiralayabiliriz...çünkü maaşı çok geçen sezon bir kısmını fb karşılamıştı..bu yüzden sevilla göndermek isteyebilir

Emre Akbaba icin kulübüne 3 milyon birde oyuncu teklif etmişiz sanırım alacağız oyuncu bizi istiyor belli ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt