Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.556
- 26.360
- 2.083
Tarik
Eren
Tolga
Bu 3lu sut-lan-mali
Eren
Tolga
Bu 3lu sut-lan-mali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış bilgi Nike senelik 7 milyon euroya anlaşıldı 2024'e kadar artı olarak dediğiniz gibi forma satışından cüzi bir pay var.Nike 4.5 milyon dollar veya Euro veriyor yıllda.
Bide forma başına satış payımız mevcut ama çok az oran maalesef. Ciro payımız 10% .
Bir formadan 50 TL ciro kazanç sağladığını düşün. 5 TL bize kalıyor sadece.
Olabilir... benim aldığım bilgiler 2016 yılından olması gerekiyor.Yanlış bilgi Nike senelik 7 milyon euroya anlaşıldı 2024'e kadar artı olarak dediğiniz gibi forma satışından cüzi bir pay var.
O anlaşmanın dolmasına 2 yıl varken o anlaşma tadil edildi renktaş.Olabilir... benim aldığım bilgiler 2016 yılından olması gerekiyor.
Güncel bilgiler için teşekkürler
Hayırlı olsun diyebiliriz , Tolga bi ihtimal Almanya'ya gider bi ihtimalde Türkiyenin güzel şehirlerine giderdi .(İzmir-Antalya)Emre Akbaba için Alanyaspor'a Tolga+3 Milyon Euro teklif etmişiz.
katılıyorum sana,yine de astronomik ücretler Emre'ye zarar verir max 3m...maaşta 1.5 bandında olursa iyi olacak.....gidip 5-6 bonservis 2-2.5 maaş verirsek o paranın hakkını bekleyeceğimiz için verimi düşecek...bunu düşünerek hareket etmek lazımBazi arkadaslar begenmiyor olabilir ama yurt icinden yerli statude alinabilecek en iyi oyuncu su an.. Skora katkisi, ofansif-defansif oyun anlayisi ile bize faydali olacagini dusunuyom.
Hayırlı olsun diyebiliriz , Tolga bi ihtimal Almanya'ya gider bi ihtimalde Türkiyenin güzel şehirlerine giderdi .(İzmir-Antalya)
Emreyi avrupadan bir Allahın kulu istememiştir zaten , Fenerbahçe'de istemez Beşiktaş 3.5 Milyon vermiştir o kadar.
Emre'ye bizimkiler 1.6 Milyon € falan verir yıllık.
Nagatomo'ya 2.5m, Emre'ye 3m, daha stoper alinacak, orta saha alinacak, forvet alinacak, diger yerli transferi var...
Sattigin kadar ala uymak icin kimleri satacagiz biz?
Aynen öyle en olmadı Tolga-Selçukla sözleşmeyi yakıp atsalar bile razıyım sebebi ;TL üzerinden yaparlar bence anlaşmayı. Maksimum 5-6 Milyon TL arası verilir.
Tarık Çamdal, Tolga Ciğerci ve Selçuk İnan üçlüsünün kontratından çıkarsak bir şekilde sevinçten takla atarım.
Üçünün toplamı maç başı primler hariç 6.6 Milyon Euro alıyor. Selçuk nispeten az oynadığı geçen sene 3.7 Milyon Euro kazandı bizden primler ile.
Şunlar yerine yarı ücrete oynayıp verim verebilecek yerli isim bile bulursun.
Sattığın kadar al yok resmi olarak.
Cavanda
Carole
gidecek. Toplam 2 Milyon Euro gelir buradan.
bu sezon yeni heyecan veren topcu transfer etmeyecegiz galiba
Stoper - Orta Saha - Forvet alinacak yuzde yuz
Heyecan alir misin bilemem ama yabanci olurlar
bu sezon yeni heyecan veren topcu transfer etmeyecegiz galiba
Sinan var diyordu
KAP'ta da var yaziyor
ismi gecen topcular hep bildigimiz kisiler: akbaba ndiaye niasse denayer
bunlar bana pek heyecan vermiyorlar acikcasi ://