Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heralde Gomis'e Rodrigues'e bile işe yarar alıcı bulamadı bizimkiler eminim yollanırdı-söylentisi çıkardı.
17/18 Kadrosundan farkı :
Gelenler:
Carole
Muğdat
Emre Akbaba
Kiralık biri ?
Gidenler:
Tolga
Denayer

İnşallah düşündüğüm gibi olmaz , yanılan umutsuzluğa kapılan ben olurum .
Bidefa Donk transferiyle Ndiaye işi veya merkez orta saha işi benim için soru işareti oldu , Fernando'nun yedeği adama zamlı sözleşme mi yaptık yani 2 milyon € ve hoca durumumuz kötü dedi kendi ağzıyla ...

Emre akbaba nedir ya.

adamin 1 sene sozlesmesi kalmis, 3 milyon arti oyuncu teklif etmek nedir ya?

Yönetimden basiretsizlik akıyor yav transfer konusunda.
Leş bjk topçuları için ne fiyatlar veriliyor.
Şampiyon futbolcuları bile pazarlayamamak rezalet.

bu sezon yeni heyecan veren topcu transfer etmeyecegiz galiba
Dc6yC3UWkAArxR0

Nagatomo'ya 2.5m, Emre'ye 3m, daha stoper alinacak, orta saha alinacak, forvet alinacak, diger yerli transferi var...

Sattigin kadar ala uymak icin kimleri satacagiz biz?
20 milyon Euro'luk açık verme şansımız mevcut. Bu miktarı ama sadece transfere kunlanıyorum demek nekadar sağlıklı olur bilemiyorum.

20 milyon Euro'luk açık verme şansımız mevcut. Bu miktarı ama sadece transfere kunlanıyorum demek nekadar sağlıklı olur bilemiyorum.

Transfer acigi degil idari acik o

* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2017/18 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

4 sene sattigin kadar al var bu metne gore, kulubun KAP aciklamasi

Topcu satmak sartoglu sart. Kiralik ve bonservissiz topculara da sulanmaliyiz. Emre'ye bu sartlar altinda 3-4m gommek mantikli mi, bence degil.

* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2017/18 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

Topcu satmak sartoglu sart. Kiralik ve bonservissiz topculara da sulanmaliyiz. Emre'ye bu sartlar altinda 3-4m gommek mantikli mi, bence degil.

Nagatomo sattığın kadar ala dahil değil galiba.

Akbaba, Tolgay gibi yerliler/almancılar/gurbetçileri makul fiyata alabilirsek almamız lazım.

Nagatomo sattığın kadar ala dahil değil galiba.

Neden? Cumle soyle: "Halihazırda UEFA 2017/18 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir."

Nagatomo sozlesmesi bitmis ve serbest degildi. 17/18 UEFA A listemizde de yoktu.

İdari açığa ekleyerek bu işi tatlıya bağlayalım :)

Yok evet olmuyormuş bu açıklamaya göre.

İşimiz zor

Para edecek ve kulüp menfaati adına aynı zamanda gidecek iki futbolcu sayarım sadece.

Muslera ve Gomis.

Belki maicon. Gerisi ne gitmek istiyor anladığım kadarıyla yada para etmiyorlar piyasada

İdari açığa ekleyerek bu işi tatlıya bağlayalım :)

Yok evet olmuyormuş bu açıklamaya göre.

İşimiz zor

Zor falan degil teklif gelen topcu satilmali, satilmayacak topcu yoktur, hafiften de pazarlamaliyiz topculari 4 yil bu topcu grubuyla oynayamayacagimiza gore

Anlasilan bu yaz kimseyi satmayacagiz o yuzden kimseyi de alamayacagiz

Bu yuzden bonservissiz topcuya yonelmek cok onemli -- Wilshere + Abel Hernandez ile cogu ihtiyaci kapatabiliriz. Sadece stoper kalir ki oraya da dusuk bedele birileri kiralanabilir

burasi Gsaray

herkes rutbesini bilecek!!!

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela Gomis'e 10m teklif varsa kesinlikle satilmali, hatta 8m'ye kadar duserim ben fiyatta
Rodrigues'te 13-15m, Feghouli'de 7-8m, Belhanda'da 8-10m, Fernando'da 7-8m, Maicon'da 6-7m, Muslera'da 17-20m

Bu fiyatlara fit olmaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt