Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor falan degil teklif gelen topcu satilmali, satilmayacak topcu yoktur, hafiften de pazarlamaliyiz topculari 4 yil bu topcu grubuyla oynayamayacagimiza gore

Anlasilan bu yaz kimseyi satmayacagiz o yuzden kimseyi de alamayacagiz

Bu yuzden bonservissiz topcuya yonelmek cok onemli -- Wilshere + Abel Hernandez ile cogu ihtiyaci kapatabiliriz. Sadece stoper kalir ki oraya da dusuk bedele birileri kiralanabilir
Wilshere e ben şahsen 20 küsur milyon euryu bayılmaya nörtüm.

Alt yapıdan bir çok ismi monte etmeye çalışmaya deneye bilir hoca. Bu konuda cesaretli hocamız var aslında.

Wilshere e ben şahsen 20 küsur milyon euryu bayılmaya nörtüm.

Alt yapıdan bir çok ismi monte etmeye çalışmaya deneye bilir hoca. Bu konuda cesaretli hocamız var aslında.

Evet de genel manada demek istedigim topcu satmak zorundayiz. Zorundayizi gec daha basarili oluruz. Satilmayacak topcu yok, topculara oyle ucuk bedeller cekmek de akil kari degil.

Wilshere yillik 4m maas, 4 yil kontrat, 4 yila dagitilmis 6m menajer + imza bonuslari, cesitli puan ve sampiyonluk primlerine ikna edilebilir.

Kendimce bir alt sinir belirteceksem: Muslera 15m, Mariano 6.5m, Linnes 3m, Maicon 6.5m, Serdar 7.5m, Fernando 7m, Belhanda 8m, Rodrigues 12m, Feghouli 6.5m, Gomis 7.5m

Bu tekliflerin hepsi kabul edilmelidir ama hicbirinin gelecegini sanmiyorum

Evet de genel manada demek istedigim topcu satmak zorundayiz. Zorundayizi gec daha basarili oluruz. Satilmayacak topcu yok, topculara oyle ucuk bedeller cekmek de akil kari degil.

Wilshere yillik 4m maas, 4 yil kontrat, 4 yila dagitilmis 6m menajer + imza bonuslari, cesitli puan ve sampiyonluk primlerine ikna edilebilir.
30 milyon Euro'ya yakın para verelim diyorsun yani her an sakatlıktan kariyeri bitebilecek bir futbolcuya?

Kalitesini tartışmaya gerek yok zaten ama bizim mali tablomuza göre bence çok büyük kumar olur.

Tutarsa ne âlâ ama madalyonun diğer yüzü de var özelikle wilshere isminde.

Her satılmalı bence fiyatını bulursa ama futbolcu da silah zoruyla gönderemiyorsun bazen işte. Kapı gibi sözleşmesi var. Mutluyum burada bilmem oraya gitmek istemiyorum söyler ve saire

Kendimce bir alt sinir belirteceksem: Muslera 15m, Mariano 6.5m, Linnes 3m, Maicon 6.5m, Serdar 7.5m, Fernando 7m, Belhanda 8m, Rodrigues 12m, Feghouli 6.5m, Gomis 7.5m

Bu tekliflerin hepsi kabul edilmelidir ama hicbirinin gelecegini sanmiyorum
Boldladıklarımın her biri için duruma göre 4 milyona kadar düşerdim şahsen. Yoksa alıcı çıkmaz bunlara...

EVED BayLAR BİR DönemE DAMga VuRan WonderKİD MAxime LESTİENNe Şu an BoşTA Bu KONUda FİKİRlerİNİZİ aLALım.

Ooooooooooo yine herkesi satıyoruz.
Bize kalsa kolay da hiçbirisine ciddi bir talep gelmiş değil. Özellikle Belhanda-Maicon F/P olarak maliyetlerinin yarısını bile karşılamaktan uzaklar; sadece bu ikisi beheri 4 ten gönderilebilmiş olsa bile işler çok kolaylaşacak...

Miranda benzeri üst kalite stoper
Ndiaye benzeri topla dikine gidebilen 8 numara
Ahmed Musa benzeri Kanat özellikli forvet

Şart oğlu şart

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sattigin kadar al maddesi var kap aciklamasinda

Bu yüzden en fazla 2 transfer daha olabilir

Ikisi de kiralik olur diye dusunuyorum

DhAvVTdW4AEs-hm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt