Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüksek maaş alanlari postala. Gencleri getir. Luyindama ya da marcaodan birini sat bütçe olustur. Bunlar yapilmali.

Çok derin ve keskin bir operasyon yapamayız. Bu sene transfer'de boşa atmamalıyız. Alacağımız isimlerin hepsi nokta atışı olmak mecburiyetindedir. Bu sene değilse bile bu sezonun ceremesini önümüzdeki senenin transfer döneminde çekeceğiz.

Meunier Dortmund’a imza atmış...
eCQLHP.jpg

ben bu görüşe katılmıyorum.şampiyon kadronun içinde olmak,boş kaleye gol atmak veya penaltıdan gol atmak o oyuncuyu aklamaz uzun zamanda verdiği performansa bakmak lazım. bu üçüne verdiğin paralarla 3-4 katı daha iyi topçular alıp onlarla da şampiyonluğa hatta daha rahat şampiyonluğa ulaşabilirdin ve üstelik şuanda elinde beş para etmez 3 tane çöp kalmamış olurdu. 30 milyonun çoğu döndürülemez şekilde uçtu gitti ve şuan acısını çekiyoruz. günlük düşünürsek ş.ligine gidemediğimizde sonumuz fikonun bjk si gibi olur.
Verdığın paraları başarılı bi yönetim olsa kat kat çıkarırdı Sen 30 gol atMis adamdan para kazanmıyorsan kimden kazanacaksın Diagneye 15 mio verdin diye ne yapmasını bekliyordun şampiyonluk katkısı verdi mi verdi ?Çok şey beklediğin yıldız Futbolcu Falcao gibi 2de ir takımı yalnız bırakmadı hiç değilse rakip defansların dengesini bozup Onyekuru ve feg gibi oyuncularımızın skor üretmesini sağladı
..Maiconda ilk sene attığı goller ve oynadığı futbol ile şampiyonluğa katkı verdi.Belki belhanda konusunda haklisindir .Ama oda ilk sene defansa çok iyi yardım ediyor sert bir takım olmamizi sağlıyordu.Zarar Babel Falcaodur benim gözümde

Çok derin ve keskin bir operasyon yapamayız. Bu sene transfer'de boşa atmamalıyız. Alacağımız isimlerin hepsi nokta atışı olmak mecburiyetindedir. Bu sene değilse bile bu sezonun ceremesini önümüzdeki senenin transfer döneminde çekeceğiz.
abi bir suru adam ve imkan var ne bileyim biz hep en sacmasini seciyoruz, misal ayni sezon içinde sözleşmesi biten herreira ve babel gibi listeden öncelik babele verilip sözleşme imzalamak. En azından bir yoklayip istediğimizi göstersek keşke.

Verdığın paraları başarılı bi yönetim olsa kat kat çıkarırdı Sen 30 gol atMis adamdan para kazanmıyorsan kimden kazanacaksın Diagneye 15 mio verdin diye ne yapmasını bekliyordun şampiyonluk katkısı verdi mi verdi ?Çok şey beklediğin yıldız Futbolcu Falcao gibi 2de ir takımı yalnız bırakmadı hiç değilse rakip defansların dengesini bozup Onyekuru ve feg gibi oyuncularımızın skor üretmesini sağladı
..Maiconda ilk sene attığı goller ve oynadığı futbol ile şampiyonluğa katkı verdi.Belki belhanda konusunda haklisindir .Ama oda ilk sene defansa çok iyi yardım ediyor sert bir takım olmamizi sağlıyordu.Zarar Babel Falcaodur benim gözümde
yönetimin beceriksiz olduğu kesin ama diagnenin be para etmez bi kazma olduğu 3-5 maçta ortaya çıktı zaten. iyi futbolcu olsa fizandan gelir alırlardı merak etme. maicon da aynı şekilde beli dönmeyen ağır vasıtaydı o yüzden o da para etmedi. falcao mevzusuna gelirsek orda da yanlış yaptılar herif müzmin sakat çıktı.

abi bir suru adam ve imkan var ne bileyim biz hep en sacmasini seciyoruz, misal ayni sezon içinde sözleşmesi biten herreira ve babel gibi listeden öncelik babele verilip sözleşme imzalamak. En azından bir yoklayip istediğimizi göstersek keşke.
Aptal saptal hamleler yapmakta üzerimize yok. Hele Fatih Terim bu konuda oldukça kötü bir imaja sahiptir. Transferi yönetim yapmalıdır. Bence eksiklere yönelmek gerekiyor. MHY falan peşinde koşmamak gerek artık, gittiyse gitti. Başka bir MHY'den önce kanatları sol-sağ beki halletmemiz gerekiyor. Bence Saracchi yetersiz kaldı.

ziraat-turkiye-kupasi-turkish-cup-galatasaray-as-v-caykur-rizespor-as-5e4136ec6a96c8a794000001.jpg

Sezon biter bitmez bu balon sol bekin kiralik sozlesmesi fesh edilmeli, gelecek sezon takimda kalirsa ne kendisi icin iyi olur, ne de bizim icin.

Luyindama 20 milyona Marcao 15 milyona satilmayacaksa takimi fazla bozmaya gerek yok.
Cagne
Belhanda
Babel
Maicon
Yunus
Telles
Buradan 15 18 arasi diyelim
Feghouli
Falcao
Bunlari isteyen varsa ama kalacaklar diye dusunelim
Gelenler
Lemina kiralik
Onyekuru kiralik
Emren K. bosta
8 numara
10 numara
Yedek forvet

------------- Muslera --------------
Mari ------- Luyi ----- Marc ----- Sarac
------------ Lemina ------- XXXX ---------
Fegh -------- XXXX --------- Onye
----------------- Falcao -----------------
Dunden beri herkes sinirli ama yakip yikmaya gerek yok. XXXX'ler iyi olursa bu takim ligin icinden gecer. Tabi Mariano yerine biri gelmeli ama kotu senaryodan takim kurdum. Bizim asil sorunumuz ve kolay gol yememizin nedeni 10 numaranin cok kolay top kaybetmesi aynisi 8 numara icin de gecerli. Eger 18 milyon gelir olursa gerekirse 10 12 arasi 10 numara veya 8 numara icin kullanilmali. Artan para da kiralik + zorunlu opsiyon ile alinmali.
Eger Luyindama 20 milyona filan satilirsa stoper ve extradan 1 oyuncu daha aliriz.

Marcaoya da sallıyor millet oynadığı zaman hatta luyindamaya da. İkisinin birden gitmesi taraftarın aklını başına getirdi. İkisi net ligin en iyi tandemi
EP4QbqVVUAAJCsT.jpeg

Bu adama kim salliyor gelsin buraya tartisalim. Adam bize gelmeden once belcika liginin en iyi stoperiydi, belcika'li gazeteci Premier League'e transfer yapacagini dusunuyorduk demisti. Bizdeki performansindan bahsetmeye bile gerek yok. Son 10 yilda Ujfalusi haric boyle bir stoperimiz olmadi.

Marcao konusunda gelince ligin ilk yarisinda sicip batiriyordu ama ondan sonra toparladi kendini. Ayagi temiz oyun kurabilen sol ayakli stoperler = kalite. PL'deki takimlarin stoperleri bile geriden oyun kurmakta zorlaniyor. Bunun en buyuk ornegi Arsenal.

Lille'in brezilyali stoperi Gabriel var izleyenler bilir adam kalite o da sol ayakli oyun kurabilen bir stoper, Chelsea ve Napoli pesinde, 40 milyonlar konusuluyor. Romagnoli'yi almaya kalksan en az 50m. Koulibaly 80-90m. Marcao'yu bu stoperler ile kiyaslamiyorum yanlis anlasilmasin, deginmek istedigim nokta sol ayakli oyun kurabilen stoperleri oyle ucuza alamazsin. Marcao'nun 900 bin euro'ya oynadigini unutmayalim.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 83661

Bu adama kim salliyor gelsin buraya tartisalim. Adam bize gelmeden once belcika liginin en iyi stoperiydi, belcika'li gazeteci Premier League'e transfer yapacagini dusunuyorduk demisti. Bizdeki performansindan bahsetmeye bile gerek yok. Son 10 yilda Ujfalusi haric boyle bir stoperimiz olmadi.

Marcao konusunda gelince ligin ilk yarisinda sicip batiriyordu ama ondan sonra toparladi kendini. Ayagi temiz oyun kurabilen sol ayakli stoperler = kalite. PL'deki takimlarin stoperleri bile geriden oyun kurmakta zorlaniyor. Bunun en buyuk ornegi Arsenal.

Lille'in brezilyali stoperi Gabriel var izleyenler bilir adam kalite o da sol ayakli oyun kurabilen bir stoper, Chelsea ve Napoli pesinde, 40 milyonlar konusuluyor. Romagnoli'yi almaya kalksan en az 50m. Koulibaly 80-90m. Marcao'yu bu stoperler ile kiyaslamiyorum yanlis anlasilmasin, deginmek istedigim nokta sol ayakli oyun kurabilen stoperleri oyle ucuza alamazsin. Marcao'nun 900 bin euro'ya oynadigini unutmayalim.

luyindamaya laf edenlerin agzinin ortasina ucan tekme atarak susmalari saglanmali

Luyindama da marcao da bu lige fazla.

"Claudio Bravo'nun Manchester City kariyeri sona eriyor. Ancak onunla ilgilenen Türkiye'den bir dev var; Galatasaray. Fernando Muslera'nın ciddi şekilde sakatlanması nedeniyle Galatasaray, Manchester City'deki günleri sayılı olan Claudio Bravo'yla ilgileniyor." @agriculturaFM

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt