Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer döneminin başlamasında bir yanlışlık olmasın ?
IMG_1448.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda Turan, Galatasaray'a resmen imzayı atıyor!

Futbolu Galatasarayda bırakmak isteyen Arda, eğer bir aksilik olmazsa Ağustos ayı ortasında imzayı atacak. (@skorermilliyet)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu bitiği , kulübe sokanin ne kendi ne çocukları kazandıklarından hayır görmesin.

Arabistan basınında yer alan habere göre Radamel Falcao ile Dubai kulübü Al Wahda, transfer görüşmelerine başladı.

O degil de bu Falcao'nun AL liginde sansi var. 1 sene kalsin, belki kupayi aliriz :)

iyi hos ama Ali yavuza yazik
1.70 lik forvete süper ligde adım artırmazlar
Üstelik 66 kilo

Birde 3.ligde 30 maçta 17 golü zar zor atmış.
Ondan önceki kariyerinde pek fazla gol atamamiş

Bir de şu pas oyununu duyunca acayip irrite oluyorum. Pas oyunu icin 11 tane iyi adam lazim, 2 3 tane adam alinca aha pas oyununa gecelim filan bos isler. Bu lige oynatan degil oynayan ve gerektiginde oynatan adam lazim. O sisko dediginiz Sneijder 15 16 asist yapti. Bu lige guclu, fizikli, hizli, gerektiginde calim atip yardiran adam lazim veya deli gibi zeki olman lazim

Bir de şu pas oyununu duyunca acayip irrite oluyorum. Pas oyunu icin 11 tane iyi adam lazim, 2 3 tane adam alinca aha pas oyununa gecelim filan bos isler. Bu lige oynatan degil oynayan ve gerektiginde oynatan adam lazim. O sisko dediginiz Sneijder 15 16 asist yapti. Bu lige guclu, fizikli, hizli, gerektiginde calim atip yardiran adam lazim veya deli gibi zeki olman lazim
Bizim bu lig üzerinde hedeflerimiz olması lazım artık. Hedefi oraya koyup orayı alışkanlık haline getiremediğimiz için olduğumuz yerde sayıyoruz. Boş alanda deli gibi yardıran fizikli adamlarla hiç bişey başaramazsın Avrupa'da.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onyekuru şimdiden kiralanmalı ve yeni sezona harika bir başlangıç yapmalı.

Pas oyunu iyidir ama defo kabul etmez.Mesela bir ahmet çalık tum sistemi bozabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt