Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.298
- 18.457
- 1.338
Mensah’ı beğenenler bir de bu çocuğa bakmalı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan Ryan Donk ile 1+1 yıllık bir sözleşme yapılması planlanıyor. Hollandalı oyuncuya gelecek sezon için 1.2M€ teklif edilecek.

Yaşından dolayı kimse dile getirmiyor ama aynen efecan iyi yedek olur. İzlediğim her maç adam mücadele ediyor kanadı iyi kullanıyorKimse konuşmuyor ama Alanya'dan Efecan Karacan'ı almalıyız.
Nando,Donk,Marcao,Luyi> bütün yerlilerYahanci siniri olmasa bile sahada full yabanci istemiyorum ben sahsen. Yüreğini ortaya koyacak hırsli arma askini iliklerine kadar hisseden yerli futbolcularin sahada varlığı sart.
22x Turkish Champions![]()
+10 milyon diyorlar kral.
Çokta yaşlı değil. Bizim alt yapıdan zaten.Yaşından dolayı kimse dile getirmiyor ama aynen efecan iyi yedek olur. İzlediğim her maç adam mücadele ediyor kanadı iyi kullanıyor
Gerek yok yok benceKaleye ben şahsen transfer isterim. Okan pimi çekilmiş bomba gibi, her an maçı yakabilir gibi duruyor. Üstüne baskıyla gelen topu dikmesinde hayır yok bi kere.
Dzyuba'dan daha zor transfer. 2022'ye kadar sözleşmesi var, başkanları fenerli, sınırda gelmişken 5-6 m € talep eder.Kimse konuşmuyor ama Alanya'dan Efecan Karacan'ı almalıyız.
balde keita mıBiraz hayal edek
Nando
Omar Kaan Marcao Saracchi
Balde Keita Seri M. Sissoko Trezeguet
Dzyuba Falcao
Iyi oyuncu ya.. bi kanat assistci (trezeguet), diger taraf golcübalde keita mı
adil olacaktıADS den Anil demirbag fena olmaz valla