Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan Ryan Donk ile 1+1 yıllık bir sözleşme yapılması planlanıyor. Hollandalı oyuncuya gelecek sezon için 1.2M€ teklif edilecek.

Luyindama ve Marcaoun yedegine onlardan fazla teklif yapilmaz. 700 bin yeter. O parayi ülkesinde kimse vermez.

Yahanci siniri olmasa bile sahada full yabanci istemiyorum ben sahsen. Yüreğini ortaya koyacak hırsli arma askini iliklerine kadar hisseden yerli futbolcularin sahada varlığı sart.

22x Turkish Champions

Mensah’ı beğenenler bir de bu çocuğa bakmalı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın mensah gibi birini istediği belli. Gurrpegiye göre bunu istiyor demek ki hocam da mensahı yetersiz buluyor. Eldeki yabancılardan iyi bonservis kazanırsak bence bu çocuğa 8-10 civarı gözden çıkarmalıyız. Alabilirmiyiz bilmiyorum ama alırsak çok büyük iş olur. Gerçi bunu alamazsak fransa 2de bi hayli buna benzer ortasaha var

Biraz hayal edek

Nando
Omar Kaan Marcao Saracchi
Balde Keita Seri M. Sissoko Trezeguet
Dzyuba Falcao

Bence sinan bolat umut meraş ve kaan ayhanı zorlamalıyız 3 yerli olacaksa kaleciyi sağ ve sol bekleri yerli yaparsak takımı çok etkilemez zira diğer mevkilerde bizlik futbolcu bulmak zor merihi zekiyi alacak halimiz yok beklerin yerli olması çok etkilemez ligde zamanında cihan-orhan ak bekleriyle şampiyon olmuştuk umut ya da caner-kaan ayhan bekleri yeterli olur

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt