Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Caneri ya? Sokturtmayın Canerinize!
Fenerli bir itin bu takımda yeri yok.

Daha önce bizden ayrılıp fenere gittiğinde ben G.Sarayda oynarken bile fb maç kaybettiğinde üzülüyordum diye konuşan bu zatın takımda yeri hiç yok!

Sizleri bilmem ama benim midem kaldırmaz.

Levent Tüzmene göre Onyekuru kendisi gitmek istemiş. İki gündür idmana da çıkmıyormuş.

Burnuma pis kokular geliyor, fb’ye transferi doğru olabilir.

Son düzenleme:
Önce yönetim değişmeli yoksa geçen transfer dönemlerinden daha kötü bir dönem bizi bekliyor.

Olmaması Mensah için salya akıtmayı gerektirmiyor 3 senedir bu ligde bildiğimiz adam. Scout ekibin Dünya yı tarayıp bir adam bulamıyorsa zaten kapatalım gitsin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de istiyorum Fofana'ları Sissoko'ları falan ama realitede zor yani. Bu sene geçen seneki gibi transfer dönemi beklemiyorum şampiyon olamadığımız için o kadar gelirden mahrum kalacağız. Sınır da geliyor zaten. Ts'nin Başağın yabancıları çok mu iyi tanınmış oyuncular? Toplama takımlarla şampiyonluğa oynuyorlar.

Ben de istiyorum Fofana'ları Sissoko'ları falan ama realitede zor yani. Bu sene geçen seneki gibi transfer dönemi beklemiyorum şampiyon olamadığımız için o kadar gelirden mahrum kalacağız. Sınır da geliyor zaten. Ts'nin Başağın yabancıları çok mu iyi tanınmış oyuncular? Toplama takımlarla şampiyonluğa oynuyorlar.

Ne Fofana ne Sissokko bak dün de ismi çıktı Bellegarde diye çocuk. Sadece 2 milyona transfer olmuş şimdi peşinde koşuyormuşuz canavar gibi çocuk. Yani istedikten sonra ne topçular bulunuyor ucuza. Sadece biraz cesaret. Bizimkiler hep izledikleri oyuncuyu seviye atlama yapacak mı diye bekliyolar. Ondan sonra iş işten geçiyor 10-15 milyonlar konuşuluyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sol bek arıyorsak Kwadwo Asamoah'ı gözüm kapalı alırım. Süleyman Luş'ta yedeği olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt