Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru hızlı ama bir o kadar da kafası çalışmayan biriydi kapanan takımlara karşı her zaman zorlanmıştık bence bize hızlı ama bi o kadar da teknik bir adam lazım Babel çok uygundu ama o da yıldız havalarına girince o da performans olarak geriye gitti tamamen kendine oynadı.

Bundan sonra kim oynar bilmiyorum ama oynayacak adam için çok güzel fırsat farklı bir sistem de deneyebiliriz.

bu nabil fekir arsenale falan gidecekti 75 80 istiyodular bi anda betise düştü şimdi de sıkıntılı oralarda bunu bi yere salarlar bu sene alalım veya alabiliriz demiyorum sadece düşüncemi söyledim.

Onyekuru hızlı ama bir o kadar da kafası çalışmayan biriydi kapanan takımlara karşı her zaman zorlanmıştık bence bize hızlı ama bi o kadar da teknik bir adam lazım Babel çok uygundu ama o da yıldız havalarına girince o da performans olarak geriye gitti tamamen kendine oynadı.

Bundan sonra kim oynar bilmiyorum ama oynayacak adam için çok güzel fırsat farklı bir sistem de deneyebiliriz.
Babel bu yıl sistemi mahvetti. Yılın başında Onyekuru ile başlasak her şey farklı olabilirdi

Babel bu yıl sistemi mahvetti. Yılın başında Onyekuru ile başlasak her şey farklı olabilirdi
Bence Babel doğru tercih olmuştu fakat oyun yapısı tamamen bireysel olunca takımı tökezledi Onyekuru olsa muhtemelen 6-7 puan fazlamız olabilirdi öne geçtiğimiz tüm maçlarda farkı açar işi bitirirdik bence ikisi kadroda olsa daha iyi olabilirdi ama ikisi de bizi bir üst seviyeye çıkaracak futbolcu değil bize oyun zekası ve hız lazım

Babel demeyin ya. Bu durumda olmamizin 2. sebebi. Birincisi Selcuk.
Tamam, tek macla yargilanmaz ama Selcuk'un Denizli ve Babel'in Malatya macinda kacirdiklari moralimizi cok bozdu. Selcuk'un diger maclardaki negative etkisi teknik direktore yazar.

Hayirdir ?
Ulan Kenan Karaman Galatasaray‘da Topcu olmaz.
Bu Cocuk ne yapmis Allah askinada siz istiyorsunuz?

20 Macda 6 Gol atdi ve Türk diye hemen begeniyorsunuz.
Adam Forvet ve 26 yasinda, gecen sene 21 Macda sadece 3 Gol atabildi.
2 Ligde 31 Mac 6 Gol.

Bakin Toplam oynadigi 1. Bundesligada :

102 Mac be sadece 13 Gol ve siz bunumu layik görüyorsunuz Galatasarayimiza.

Oynadigi hic bir macda harikalar yaratmadi bunu alacagima Alt Yapidan cikartirim birini.
Yazik Günah ...

Sorna niye Borc, niye oynamiyo, niye Kötü...
Sisirmeyin Bukadar bos topcu gitsin FBye
Babacım düsseldorf bu sene total kaç gol atmış ki zaten ayrıca adam direkt santrafor oynamıyor. (Not: Kenan Karaman transferine karşıyım o bölgede aşırı bir yerli şişikliği var ali yavuz kol'un önünü bu kadar kesmek lüzumsuz.)

Hayirdir ?
Ulan Kenan Karaman Galatasaray‘da Topcu olmaz.
Bu Cocuk ne yapmis Allah askinada siz istiyorsunuz?

20 Macda 6 Gol atdi ve Türk diye hemen begeniyorsunuz.
Adam Forvet ve 26 yasinda, gecen sene 21 Macda sadece 3 Gol atabildi.
2 Ligde 31 Mac 6 Gol.

Bakin Toplam oynadigi 1. Bundesligada :

102 Mac be sadece 13 Gol ve siz bunumu layik görüyorsunuz Galatasarayimiza.

Oynadigi hic bir macda harikalar yaratmadi bunu alacagima Alt Yapidan cikartirim birini.
Yazik Günah ...

Sorna niye Borc, niye oynamiyo, niye Kötü...
Sisirmeyin Bukadar bos topcu gitsin FBye
Ddorfun her macini izleyen birisi olarak konusuyorum: ideal Bir backup olur bizim icin. Forvet sol kanat, tam lazim olan. Cikis bedeli sadece 2 mio.
Kaani zaten alsak Luyi yi iyi fiyata satip diger mevkileri de güclendiririz

Maicon arabistanda yine. Bakalim ne yaptik

Onyekuru yerine brumayı kiralayalım.Onyekurunun kaçırdıklarını affetmez bruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt