Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arjen Robben 37 yaşında FC Groningen’a dönüyor ise, Ajax 36 yaşında ki Huntelaar’ın sözleşmesini uzatıyor ise, Gökhan Gönül 35 yaşında eski kulübüne dönebiliyor ise, 35 yaşında ki ağır sakatlıklar yaşayan Santi Cazorla kulübünde oynayabiliyor ise, Buffon Juventus ile yeni sözleşme imzalayabilmişse:

Arda Turan’a da bu şansı taraftar olarak verebilmeliyiz.
Arda son 3 yıldır top oynamıyor.

İş ahlakı da yok.

Arda'yı bu kulübe getiriyorsa Fatih hocanın kredisi bitmiştir kimse kusura bakmasın. 3 senedir ayağına top gelmemiş, karaktersiz birini isteyen de ondan farkı yoktur.

Göreceğiz iş ahlakı var mı yok mu. Yoksa da bu ilişki uzun sürmez ve Arda kaybeder.

Maddi açıdan kaybımız olmayacak.
Maddi açıdan 300 bin euro bile versen kayıptır.

Ha sen hala güveniyorsan ok kişisel görüşündür ama koskoca 3 yılı boş geçirmişken ve bitmek üzereyken kendisini bize itelemeye çalışmasını tesadüfi olarak görmüyorum.

marcelo-gallardo-ovacionado-en-el___nXV3JZXb_1256x620__1.jpg

Fatih hoca çok yıprandı sezon sonu teşekkür edip yerine marcelo gallardo hocayı getirmek lazım . Genç başarıya aç ve güzel futbol oynatan bir hoca. oyunculuğunda nasip olmadı hoca olarak inşallah takımın başına geçer

arda'nın gs aşkından iş ahlakından ve özellikle terim yönetimindeki tutumlarından şüphe edenleri görüyorum... yazık diyorum sadece. aynı derede yıkanılmıcagını ögrenememişsiniz. ve bireylerin ne olursa olsun objeler karşısında tutumunu. ardanın siyasi karakteristik açısından asla yanında olmam ama gsliligni sever sayarım ve bana yaşattıklarını. yeri vardır.

ayrıca abdulai okey linnes gidicek mariano makul fiyat karşılıgında 1 yıllık daha takımda kalması istenecek.

Omar gelir 3 maç tempo yapar herkes dillemeye başlar.

10 maç sonra oyun zekası yok dersiniz.

Kısacası Mariano'yu çok ararız.
Bence Mariano takımda kalmalı zaten. Dinlendirerek oynatırsak epey katkı alacağımızı düşünüyorum. Özellikle sıkışan maçlarda çok faydasını görürüz. Ama o fiziki durumla bütün sezonu götüremeyeceği çok açık. Sözde yaşı 34 oldu ama gerçekte temizinden 36 var gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt