- 4 Ağustos 2009
- 90.704
- 71.839
- 5.188
Olsun para paradır. Daha luyindama/marcao ve feguli satılacak. Ins gelenler gidenleri aratmaz, bu sefer duzgun adamlar alirlar.Telles in bonusu etkilemiyor ffpyi benim bildiğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsun para paradır. Daha luyindama/marcao ve feguli satılacak. Ins gelenler gidenleri aratmaz, bu sefer duzgun adamlar alirlar.Telles in bonusu etkilemiyor ffpyi benim bildiğim.
Bu hıyarlar kendilerini ne sanıyorlar
sent via GSC
Bende bunu anlamiyorum cebinde para yok adam almaya gidiyorsun once sat adamlarini sonra adam almaya kalk basak simdi tamam ver 8 nakit al dese nasil alcaz te allahim yonetime bak ayrani yok icmeye.....8 diyelim biz o parayi nerden buluyoruz gomumu bulduk
Korkuyorum iyi bir gelir elde edip hepsini anamız ligi çöplerine gömmelerinden.Olsun para paradır. Daha luyindama/marcao ve feguli satılacak. Ins gelenler gidenleri aratmaz, bu sefer duzgun adamlar alirlar.
Kulübün sahibi sanıyorlar. Barzo cahil ergen kesim bu mafyatik kekolarin peşinden koşmaya devam ettikçe ve apo gibi şahıslar bunlari destekledikce daha çok tepemize çıkarlar.Bu hıyarlar kendilerini ne sanıyorlar
sent via GSC
Korkunun ecele faydasi yok olacagi o aponun terimin oldugu yerde kasimpasali tiam i alirizKorkuyorum iyi bir gelir elde edip hepsini anamız ligi çöplerine gömmelerinden.
Yahu kasada para var. Alirsin ama 8 milyon satis yapana kadar lisansi cikmaz.Bende bunu anlamiyorum cebinde para yok adam almaya gidiyorsun once sat adamlarini sonra adam almaya kalk basak simdi tamam ver 8 nakit al dese nasil alcaz te allahim yonetime bak ayrani yok icmeye.....
Utandırırlar umarım bizi.Korkunun ecele faydasi yok olacagi o aponun terimin oldugu yerde kasimpasali tiam i aliriz
kim la bunlar kafalara bak.
Telles max 1.8-2 gelir. Eger telles+ maicondan toplam 6 gelse hic kirpmadan Kaana yatirirdimBelhanda 5m
Feghouli 7m
Maicon 3m
Telles 3m
Babel 1m
Bu parayı toplasak kadro kurulur bence
Belhanda 5m
Feghouli 7m
Maicon 3m
Telles 3m
Babel 1m
Bu parayı toplasak kadro kurulur bence
hasu an hayalimdeki onbir. Biray da yazilip cizilenden yola cikiyorum: