- 3 Temmuz 2012
- 139.208
- 87.723
- 5.338
irfan can hayırlı olsun arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evetseneye bu finansal fair play olayı bitiyor değil mi ?
Formalar basılmaya başladı mıirfan can hayırlı olsun arkadaşlar
Bu transfer donemi tatmin etmeyecek belli ki
FFP bittigi an gercekten istedigimiz yapabilirmiyiz? Diyelim 2021 transferlerde 30 milyon zarar ve toplam 50 milyon zarar yaptik. UEFA bir sene sonra hemen gene ceza veya kisitlama anlasmasi vermezmi bize?
Hangi haber?Geçen burada zeki uzundurukan haberini paylaşınca herkes bırakın bu işleri felan demişti
Şimdi avrupada haber çıkınca sorgulamalar başladı![]()
mandzukiç zannettim de değilmiş o higuain gelecek demişHangi haber?

Ağız ishali rıza. Bi sus artıkRıza Çalımbay: "Türkiye'de böyle bir şey görmedim. 6 günde 3 maç oynatıyorlar. 2'si İstanbul deplasmanı. Arada Malatya maçı ve 2 gün sonra tekrar İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacağız. Sonra 9 gün maç yok. Böyle dengesiz fikstür görmedim."
Her gun şikayet ediyorsun be riza her gun
Rıza Çalımbay: "Türkiye'de böyle bir şey görmedim. 6 günde 3 maç oynatıyorlar. 2'si İstanbul deplasmanı. Arada Malatya maçı ve 2 gün sonra tekrar İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacağız. Sonra 9 gün maç yok. Böyle dengesiz fikstür görmedim."
rıza tamam eyv de yeter bu seferlik boyle olsun hadi kocum sivas falanRıza Çalımbay: "Türkiye'de böyle bir şey görmedim. 6 günde 3 maç oynatıyorlar. 2'si İstanbul deplasmanı. Arada Malatya maçı ve 2 gün sonra tekrar İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacağız. Sonra 9 gün maç yok. Böyle dengesiz fikstür görmedim."
Sol bek problemi brezilya haric her ülkede var sanki. Almanlarinda sadece Hector + halstenberg mesela.Yerli sag bekler:
Zeki Celik (23)
Mert Muldur (21)
Nazim Sangare (26)
Kerim Alici (23)
Yerli sol bekler:
Umut Meras (24)
Hasan Ali (30)
Sol beklere bakarsak son 10 yilda bir tek Umut Meras cikti bu nasil bir alt yapi yaw
Higuain haberini gecen yaz ben verdimmandzukiç zannettim de değilmiş o higuain gelecek demiş![]()
Beleşe şampiyonluk bekliyordu herhalRıza Çalımbay: "Türkiye'de böyle bir şey görmedim. 6 günde 3 maç oynatıyorlar. 2'si İstanbul deplasmanı. Arada Malatya maçı ve 2 gün sonra tekrar İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacağız. Sonra 9 gün maç yok. Böyle dengesiz fikstür görmedim."
Bu da İtalya'nın Aykut İnce si miydi