Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in taktiği belli işte atanın da tutanın da iyi olacak mantığıyla hareket edip kendi tabiriyle bam bam bam devam ediyor. Tutanımız her zaman iyi zaten iyi de bir atanımız olduğu zaman ligde şampiyon oluyoruz bir şekilde.

Musleranın etrafında
2011-2012 Elmander,Baroş,Necati
2012-2013 Drogba,Burak
2017-2018 Gomis
2018-2019 Diagne (ne kadar yeteneksiz olsada skora katkısı yeterli düzeyde oldu).

Bu sene Falcao sakatım ayağı çekmiyip oynasaydı yine atanla tutanı sayesinde şampiyon olacaktık. Taktik maktik yok bizde

MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ikinci yarida sivas macina kadar müthis top oyniyorduk

ewt, yeni transfer dedikodularını alalım.

Sergenin de cezasını kaldırın yaw şampiyonluk iht kalmadı ztn

Geçen sezonki şampiyonluk da herkesin gözünü boyadı. Halbuki geçen sezon ortada doğru dürüst rakip yoktu. Başakşehir kaç puan önde olmasına rağmen bize şampiyonluğu kendi elleriyle verdiler. Bu sezon daha güçlü bir Başakşehir var, Trabzonspor ve Sivasspor'da iyiler. Hal böyle olunca işimiz daha da zorlaştı.

@Murat Saylak 20 oyuncu gönder 20 oyuncu getir bu takım anca öyle adam olur
Şuan şapa oturmuş durumdayız. 16 oyuncu gönderip 13 oyuncu almalıyız desem bile bizim beceriksiz yönetim eldeki yabancıları satamayacak gibi duruyor. Anasını bellediler sözleşmelerin. Hakan Yandaş Fener'le anlaştıktan sonra aptal saptal oynamaya başladı. Tek teselli bu şimdilik.

Takim kuralim, once satilacaklar
Feghouli 5 satis 4 maas bonservis 9 m
Belhand 4 satis 3 mass bonservis 7 m
Maicon. 3 milton
Telles. 2 milyon
Yunus. 2 milyon
Falcao beles gidebilir
Babel beles veya maasini odeyip 2 m bon
Cagne kimse almaz ve yedek
Sener beles
Jimmy beles
Sedika maasini oderler.
Asagi yukari 23 25 arasi bonservis geliri olur.
Gelenler ve ismi gecenler
Omar. Beles
Mendy Beles
Dyzuba. Beles
Arda. Beles
Caner. Beles
Emre K. Beles
Bruma Opsiyonlu kiralik
Irfan. 8 10 arasi
Sag Kan ?

Onyekuru olmayacak gibi ama en kotu Bruma'yi alir gibiyiz. Emre Akbaba 2. forvet gibi Dyzuba'nin etrafinda iyi ekmek yer. Sag kanada cok iyi birini bulursak gayet iyi takim olur. Tabi Seri de gelmeyecek diye hesapladim. Luyi ve Marcao'nun kalmasi da kazancimiz olur.

Geçen sezonki şampiyonluk da herkesin gözünü boyadı. Halbuki geçen sezon ortada doğru dürüst rakip yoktu. Başakşehir kaç puan önde olmasına rağmen bize şampiyonluğu kendi elleriyle verdiler. Bu sezon daha güçlü bir Başakşehir var, Trabzonspor ve Sivasspor'da iyiler. Hal böyle olunca işimiz daha da zorlaştı.
Ne daha guclusu yaw ara mara olmasaydi gene rahat alirdik.bizim basimiza gelenler bu sene pismis tavugun basina gelmedi.Ara sadece bize degil deniyor tamam ama bizim ikinci devre avajtajimiz vardi Besiktas ve Trabzo ile oynaysckatik son 2 sezondur taraftarimizla butunlesip ic saha derbilerilerini kazaniyorduk .Corona seyircimizi aldi elimizden .Sonra kalecimiz sakatlandi yetek kulubsesi zenginlesti dedik Andonone sakatlandi Onyekuruyu geri cagirdilar yani olmayacak seyler oldu yoksa Basak masak sampiyonluk filab goremezdi

EbwkIF-XQAAS37i.webp

Galatasaray, Seri ile birlikte yanına sağlam bir orta saha transfer etmeyi planlıyor. Arayışlar başladı ayrıca bu oyuncu kiralık olarak alınmayacak alınsa bile en kötü zorunlu satın alma opsiyonunu ekletecek. Sebebi ise oyuncunun aidiyet duygusunun olması. (TransferWeb)

Ne daha guclusu yaw ara mara olmasaydi gene rahat alirdik.bizim basimiza gelenler bu sene pismis tavugun basina gelmedi.Ara sadece bize degil deniyor tamam ama bizim ikinci devre avajtajimiz vardi Besiktas ve Trabzo ile oynaysckatik son 2 sezondur taraftarimizla butunlesip ic saha derbilerilerini kazaniyorduk .Corona seyircimizi aldi elimizden .Sonra kalecimiz sakatlandi yetek kulubsesi zenginlesti dedik Andonone sakatlandi Onyekuruyu geri cagirdilar yani olmayacak seyler oldu yoksa Basak masak sampiyonluk filab goremezdi
Hadi hepsini bi kenara koy bunlar bahane değil de Muslera ve marcao sakatlanmasaydı yine şampiyon olurduk diyorum. Antep başak ts maçlarında tulum çıkarırdık

arkadaşlar çok karamsar olmamak lazım en azından satıp bonservis alacağımız elimizde oyuncular var onları satıp iyi bir kadro kurabiliriz. beşiktas ve fener napsin paraya çevirecek dogru dürüst oyuncuları yok bir tek vedat muric var ona da kim ne kadar ücret verir gelecek yıl daha iyi takım kuracağımıza inanıyorum. her transferimiz arda ve caner gibi olmaz herhalde :)) arda napar bilmiyorum ama caner işe yarar bence sol bek olmazsa bazen sol açık bile oynatırız en azından ortaları iyi bence defansı cok iyi olmasada senerden daha faydalı olacağı kesin bekte:)

Sırf hakem bazında değil de söylediği doğru . Yöneticiler ortalıkta yok resmen. Geçen hasta hasta başkan açıklama yaptı Gs tv de . Bir tek o adama mı farz ? Yusuf günay felan iyi zamanlarda kamera karşısına geçmeyi biliyor.

Sırf hakem bazında değil de söylediği doğru . Yöneticiler ortalıkta yok resmen. Geçen hasta hasta başkan açıklama yaptı Gs tv de . Bir tek o adama mı farz ? Yusuf günay felan iyi zamanlarda kamera karşısına geçmeyi biliyor.

Hadi apo başkan la yusuf günay da korona oldu. Bizim yönetimde peki başka kimse yok mu? Ben bu yönetim kurulduğundan beri sadece 3 kişiyi biliyorum. Başkan, apo başkan ve yusuf günay. Diğerleri ne iş yapar?

gecen sene diagne yerine beleş burak ve demba bayı alsaydık keşke hala atıyolar durmadan

vallahi hoca gecen sene forumda gezse eleştiren azınlık olan bizlere en azından kulak verirdi bu günler bağıra bağıra geldi. O zamanlar şampiyon olunca sevinmeyinciler vardı piyasada. Yaşadığımız ne varsa camia olarak hak ettik ikinci bir ses cıkmasına müsade etmedim, öyle maçlarda öyle puan kayıpları yaşadık ki rakipler az akilli olsa önümüze her türlü geçerdi yaz geldi halinin altına süpürdük. Önce ocak dedik bir miktar tuttu sonra sevdik bunu temmuz dedik sıçtık. Yapilan transferler getirilen yardımcılar falan tamamen fiyasko ve birbiriyle bağlantısız işlerdi. Götümüz ilk şampiyonluğun emeklilerinden olan diagnenin kutlamalara katılmaması ile kalktı ne olduysa bu adamı direkt çizdik.

Sahada kiralik oynayan Seri ve Saracchi gibi isyan eden futbolcu goremedim. Saracchi'ye Rize ve Antep maclarinda fazla salladim ama diger oyuncularin aksine Saracchi genc yasina ragmen birseyler deniyor en azindan, isyan eden goruntusu var, hosuma gitti. Bir pozisyonda Sorloth itiraz ettigi icin Marcao uzerine yuruyordu, boyle hareketleri gorunce Melo aklima geliyor skora isyan eden futbolcu izlemek baska mac bitsin de gidelim dusuncesinde olan futbolcu baska.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt