- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
Fener kimi satacak transfer yapacak
Acun takim almisya ordan cok pis seyler donecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener kimi satacak transfer yapacak
Umarım Emre değerlendirir.Birkaç gün önce göndermiştim hatta Emre Utkucan’a bu çocuğun videosunu çok iyi gerçekten
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ille de ARTEM DZYUBA.Son 5 yıldır olduğu gibi bu yıl da 1 deli gibi Artem Dzyuba'yı istiyorum. Gelirse Gekas etkisi yapar, bu yaşında gol krallığına oynar. Gerçi ligimiz o kadar kalitesiz ki Cisse 40 yaşında yapıyor zaten bunu. Bu arada tüm renktaşlarıma selamlar. Tanışma alanı linki atılmış bana ama oraya mesaj yazamıyorum :/
Ts kupayı alırsa, alanya mı gidecek uefa ya? Yoksa lig 5. Olan mı?
nbr lan malkan. toton yıyıpte hiç bi alıntıma cevap veremzsin ceza yediğimde arkamdan bülbül gibi ötersin.
nereden buldun bu cesareti viski içiyom yea diye içtiğin kolonyadan mı yoksa cezalı olusumdan mı hergele.
afferin lan enazından alıntı yapacak kadar cesaret toplamıssın mübdezelanaaa Osman kudurmus az daha kudur
Yürü be Osman.afferin lan enazından alıntı yapacak kadar cesaret toplamıssın mübdezel
hangi götünü yaladığın abinden öğrendin bu kelimeleri.
sakin ol arif malkanı tokatlayıp dinlenecem birazYürü be Osman.
Kuşlar yine çoğalmış gibi.
afferin lan enazından alıntı yapacak kadar cesaret toplamıssın mübdezel
hangi götünü yaladığın abinden öğrendin bu kelimeleri.
Osman Film başlığına gel. Mekânın orası senin kardeşim. TENET'i izlicekmisin sinemada bana cevabını merak ediyorum.sakin ol arif malkanı tokatlayıp dinlenecem biraz
Sanki bir "R" gördüm gibiaz daha kudur az oldu boyle
.az daha kudur az oldu boyle
Adam malafati cikardi seni tokatliyor renktas, bence acilen bana kadar gidecek yorumlar yapmalisin, yoksa malafat bogacak seni.az daha kudur az oldu boyle
Biraz beklersen burda bol aksiyonlu +18 Filmi izleyeceksin Mr. AirportOsman Film başlığına gel. Mekânın orası senin kardeşim. TENET'i izlicekmisin sinemada bana cevabını merak ediyorum.![]()