İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
osman reis hakanı düzmüş gibi görünüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam versek kufur yiyorduk dogrusuEn çok küfürü "Küfür Musap" yapmıştır GSC de.
MODluk dan evvelki zamanları iyi biliriz.
Evet Tatlıya bağlayalım Olayı o vakit.Bu isin sonunda sevisip uyurlar gibi gorunuyor
Ask kazandi diyebiliriz
diyorum ki sana sövmüşüm ya karşılığını versene nasıl bi haysiyetin varki küfürü yiyip susuyorsun.kudurman bittimi yoksa sinirden hala yaziyormusun
diyorum ki sana sövmüşüm ya karşılığını versene nasıl bi haysiyetin varki küfürü yiyip susuyorsun.
onun cevabını bekliyorum
Hakana " bunu " mu diyorsundiyorum ki sana sövmüşüm ya karşılığını versene nasıl bi haysiyetin varki küfürü yiyip susuyorsun.
onun cevabını bekliyorum
Beyinin bedava olmasi herkesin kullanabilecegi anlamina gelmeze mi getiriyorsun olayi peki?Kufur edecek kadar adam degilsin, benim standartimda bir insan degilsin. Dalga geciyorum, hala anlamiyorsun ve devam ediyorsun. Nezaman beyin calisacak acaba?
Eeiiiiiyyyyyyyyyy raporladimKufur edecek kadar adam degilsin, benim standartimda bir insan degilsin. Dalga geciyorum, hala anlamiyorsun ve devam ediyorsun. Nezaman beyin calisacak acaba?
evet adam değilsin standardımda değilsin vs gibi her korkak herifin kullandığı klasik söylemler.Kufur edecek kadar adam degilsin, benim standartimda bir insan degilsin. Dalga geciyorum, hala anlamiyorsun ve devam ediyorsun. Nezaman beyin calisacak acaba?
Beyinin bedava olmasi herkesin kullanabilecegi anlamina gelmeze mi getiriyorsun olayi peki?
evet adam değilsin standardımda değilsin vs gibi her korkak herifin kullandığı klasik söylemler.
kavganında bi haysiyetini bırakmadınız kendiniz gibi
*Hakan Düz*evet adam değilsin standardımda değilsin vs gibi her korkak herifin kullandığı klasik söylemler.
kavganında bi haysiyetini bırakmadınız kendiniz gibi
Yuru be hakanim.Bir insan sadece bir kisi forumda kizarmi, diye yazdigi icin kavga cikartmaya calisiyorsa, bilinki bos bir adamdir ancak dalga gecilir kufur bile degmez.
Nerde o eski GSChey gidi biz gençken 2 mesajda ban aldiriyorduk forum kimlere kaldı 7 mesajda kudurttum falan