Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
irfan can sene sonu avrupaya gitmek istiyorum dedi maç sonu röportajında
Visca ellerinde patladı diyemeyiz aslında; satsalardı yerini dolduramazlardı.İrfancan'ı bu yıl kaktırdılar kaktırdılar, yoksa Visca gibi ellerinde patlayacak.
kanka bu sene artık bi yapılanma şart değil mi neşterlik sezon sonu artıkavrupa puanimiz o kadar az ki, el de bile seri basi olmuyoruz, 3. torbadan giris yapiyoruz..
Tudor paralari sacip ffp bizi öptü.kanka bu sene artık bi yapılanma şart değil mi neşterlik sezon sonu artık
tam zamanı ne 1 sene sonrası ne devre arası şu an ne yaparsak 3 seneyi planlarız. tudor bunu yapmıştı ama fatih hocaya güvenemiyorum bu konuda
tudorun sayesinde 2 şampiyonluk kazandıkTudor paralari sacip ffp bizi öptü.
Visca ellerinde patladı diyemeyiz aslında; satsalardı yerini dolduramazlardı.
Belliydi zaten.Yalan haberleri bırakırlar artık umarımİrfan Can Kahveci: "Performansımı çok yeterli bulmuyorum. Sezon sonunda takımımla şampiyon olup inşallah Avrupa'ya transfer olmak istiyorum."
Takım içindeki etkisi bence tartışılmaz zaten başka yerde de aynı katkıyı veremezdi ama Efecan'da o pozisyon bilgisi olmadığından gol yönünden çok eksik kalırdı zaten Visca'nın temel katkısı akan oyunda kendini sürekli unutturması.Bir şey söyleyeyim mi Visca'yı 10 milyona filan satıp bizim Efecan'ı 1 milyona indirebilseler beklenenden çok daha kolay bir geçiş yaşarlardı. Tabii ciddi bir gol potansiyelinden olabilirlerdi ama akan oyunda bence yakın katkı alırlardı Efecan çapında bir adamdan bile. Visca'nın yeteneğinden filan ziyade en akılalmaz özelliği neredeyse hiç maç kaçırmaması. Bu tabii ki 3 günde 1 maç temposu içinde çok ciddi özellik ama direkt oyuncu yeteneklerine bakarsak yeri hiçbir şekilde dolmayacak bir oyuncu olarak görmüyorum kendisini.
Bilmiyorum ki birsürü al varbelhandayı alan kulüp müydü bu alma wahda :crushed: