Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bugünkü gelişmelerden bir gerçekçi bir de külliyen yalan duyum paylaşabilecek olan var mı?

avrupa puanimiz o kadar az ki, el de bile seri basi olmuyoruz, 3. torbadan giris yapiyoruz..

avrupa puanimiz o kadar az ki, el de bile seri basi olmuyoruz, 3. torbadan giris yapiyoruz..
kanka bu sene artık bi yapılanma şart değil mi neşterlik sezon sonu artık
tam zamanı ne 1 sene sonrası ne devre arası şu an ne yaparsak 3 seneyi planlarız. tudor bunu yapmıştı ama fatih hocaya güvenemiyorum bu konuda

kanka bu sene artık bi yapılanma şart değil mi neşterlik sezon sonu artık
tam zamanı ne 1 sene sonrası ne devre arası şu an ne yaparsak 3 seneyi planlarız. tudor bunu yapmıştı ama fatih hocaya güvenemiyorum bu konuda
Tudor paralari sacip ffp bizi öptü.

Visca ellerinde patladı diyemeyiz aslında; satsalardı yerini dolduramazlardı.

Bir şey söyleyeyim mi Visca'yı 10 milyona filan satıp bizim Efecan'ı 1 milyona indirebilseler beklenenden çok daha kolay bir geçiş yaşarlardı. Tabii ciddi bir gol potansiyelinden olabilirlerdi ama akan oyunda bence yakın katkı alırlardı Efecan çapında bir adamdan bile. Visca'nın yeteneğinden filan ziyade en akılalmaz özelliği neredeyse hiç maç kaçırmaması. Bu tabii ki 3 günde 1 maç temposu içinde çok ciddi özellik ama direkt oyuncu yeteneklerine bakarsak yeri hiçbir şekilde dolmayacak bir oyuncu olarak görmüyorum kendisini.

Bir şey söyleyeyim mi Visca'yı 10 milyona filan satıp bizim Efecan'ı 1 milyona indirebilseler beklenenden çok daha kolay bir geçiş yaşarlardı. Tabii ciddi bir gol potansiyelinden olabilirlerdi ama akan oyunda bence yakın katkı alırlardı Efecan çapında bir adamdan bile. Visca'nın yeteneğinden filan ziyade en akılalmaz özelliği neredeyse hiç maç kaçırmaması. Bu tabii ki 3 günde 1 maç temposu içinde çok ciddi özellik ama direkt oyuncu yeteneklerine bakarsak yeri hiçbir şekilde dolmayacak bir oyuncu olarak görmüyorum kendisini.
Takım içindeki etkisi bence tartışılmaz zaten başka yerde de aynı katkıyı veremezdi ama Efecan'da o pozisyon bilgisi olmadığından gol yönünden çok eksik kalırdı zaten Visca'nın temel katkısı akan oyunda kendini sürekli unutturması.

Efecanla benzer yönleri kesinlikle var ama onun verdiği katkı bambaşka bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt