Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Ne güzel hem sallama bi haber vermiş hem de 4 gün sonra yalanlamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 eylül sanırım yeni sezon başlangıcı, o zamana kadar 2-3 oyuncu satabilsek iyiTransferden once bir baskanlik sorunumuz var sanki. Baskanimiz saglik durumu sebebiyle takima istedigi yeterli ilgiyi gosteremiyor sanki. Bunuda cok iyi anliyorum. Once bu sorunu cozmemiz lazimki yolumuz belli olsun ve transfer konusunda isimler netlessin.

25 eylül sanırım yeni sezon başlangıcı, o zamana kadar 2-3 oyuncu satabilsek iyi![]()
semih kayaMuslera - luyi - marcao gider, yerinede kimseyi almayiz![]()
semih kaya
abi çok sıkıntı bi döneme giriyoruz ya şahlanışa ya da dibe vuruşa şahitlik edeceğiz belki de 14 sene kuralı tekrar işlicek o kadar ümitsizim bu dönemden![]()
Futbol camiasini istedikleri sekilde yonlendirebileceklerini dusunen, once siyaseti sonra da secimle geldikleri makamlarinin destegiyle elde ettikleri sermayeyi kullanarak kulupler uzerinde baski olusturan, sampiyonu tayin etmeye calisan, biraz one gecenin onunu kesen kendi memleketlerinin takimlarina ve kendi kurduklari takima her turlu maddi ve siyasi destegi saglayan, iltimasi, rusveti, sikeyi normallestiren bir olusum varsa bunun yuzunden olabilir. Yoksa bir mantigi yok gercekten.Yabancı sınırının geleceği söylentisi canımı çok sıkıyor. Gerçekten anlamıyorum: milli takım genç oyuncularıyla dünya şampiyonu Fransa'dan 4 puan alıp Avrupa şampiyonasına katılma hakkı elde ediyor, Avrupa'ya tarihte olmadığı kadar oyuncu gönderiyoruz ama birileri yeniden neredeyse hepimizin hayattaki tek zevki futbolun içine etmek istiyor yine. Neden ya neden sınırlama? İstersen bütün kadronu Türk oyunculardan oluşturabilirsin, sana kim karışıyor. Gerçekten yoruldum artık. Yeni Tarık Çamdallar, Yiğit Gökoğlanlar ve hatta Sercan Sararerlere hazır olun. Emeği geçenlerin...
Baskan: MCTransferden once bir baskanlik sorunumuz var sanki. Baskanimiz saglik durumu sebebiyle takima istedigi yeterli ilgiyi gosteremiyor sanki. Bunuda cok iyi anliyorum. Once bu sorunu cozmemiz lazimki yolumuz belli olsun ve transfer konusunda isimler netlessin.
Ocakta alsaydik yedekte oturuyor olsaydi alacagi paranin kat kat fazlasini su takima vermez miydi simdiArda hatalar yapmis olabilirim ama gelse bu Belhanda dan daha verimli olucagini herkez biliyor.
Adam hepimiz kadar koyu Galatasarayli gelip 1 sene oynayip jubile yapabilir.
Yedekten gelseler bile Falco ve Turan iyi alternative.
Bugün Günlerden Duyum.Arif patlat 1-2 duyum da ortalık şenlensin
______DMCSerinin 6 oynadigi her deplasman da ezile ezile yeniliriz onune 2 tane ndiaye koyarsan dengelenir ozaman da kısır takim oluruz
Seri orada oynamaz. Rahat edemiyor adam. Regista oynatacaksın onu.______DMC
Seri (8)
_____________10
Seri Box2Box
+ DMC ve ACM birer adet Transfer.