Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Evet deseydin.Biraz önce dekoderi iptal ettirmek için aradım sebep olarak yabancı sınırı dedim telefondaki bayan ikna etmek için çok uğraştı en son bu sınır sizin takımınızın maçlarını izlemeye engel mi dedi
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle evet dedim tek sebebi yoksa iptal ettirmeyecektim dedimEvet deseydin.
AS Monaco have this evening announced the departure of German international full-back Benjamin Henrichs, in a loan with €15m option to buy deal with Bundesliga club RB Leipzig.Satin alma opsiyonu ne kadar acaba.

Sus lan yabancı düşmanı seni.lorient clermonttan 9 milyona adam alıyo ikisi de ligue2'de
aynen hocam benim hayallerim dünyadan büyük![]()
abi adam gibi yabancılar gelsin 14 adam alınıyo diye mal mal elemanları almayalım niye anlamıyonuzSus lan yabancı düşmanı seni.
Neden?En fazla 5 yeni yabancı ile sözleşme yapabilirsin
Belhanda gibiler alınmasın. Haklısın ama Tarık izleyeceğime Belhanda izlerim.abi adam gibi yabancılar gelsin 14 adam alınıyo diye mal mal elemanları almayalım niye anlamıyonuz![]()
Kele sormak lazımNeden?
sekidika fln abi. belhanda winner adamBelhanda gibiler alınmasın. Haklısın ama Tarık izleyeceğime Belhanda izlerim.

O kadar parayı kazanan adam winner tabi.sekidika fln abi. belhanda winner adam![]()
Kıskanma taş gibi topçu belhandaO kadar parayı kazanan adam winner tabi.
AS Monaco have this evening announced the departure of German international full-back Benjamin Henrichs, in a loan with €15m option to buy deal with Bundesliga club RB Leipzig.
O kadar parayı kazanan adam winner tabi.
Berke yakında izmire gelme ihtimalim var. Belhanda'nıb Galatasaray a yaptığı katkıları sana yapmamı ister misin?Kıskanma taş gibi topçu belhanda