Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnandırıcı olması için nasıl bir isim olmalı ? Duyumcuların hiçbirinin kendi isim soyismiyle hesap açtığını görmedim ki normalde de pek nadirdir kendi ismiyle kayıtlı hesaplar twitter da

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bi ton burda paylasilan duyumcu vardi sonra hoca video cekip bunlar ufurukcu demisti
bu herifin tutturdugu bisey var mi bilmiyorum ama ufleme ihtimalini goz onunde bulundurmak lazim
belhanda ve maicondan 10 fln gelmesi hayli zor bana gore

bi ton burda paylasilan duyumcu vardi sonra hoca video cekip bunlar ufurukcu demisti
bu herifin tutturdugu bisey var mi bilmiyorum ama ufleme ihtimalini goz onunde bulundurmak lazim
belhanda ve maicondan 10 fln gelmesi hayli zor bana gore

Zaten %100 doğru diye paylaşmıyoruz üfürmeler böyle dönemlerde kuvvetle muhtemel maksat hareket olsun yoksa 50 tane duyumcu çıkıyor hepsi içerden haber alıyor değil sonuçta. Test ederiz açıklandığında doğruluğunu, yanlış çıkarsa çizgi çekeriz. Rahatingen

——————-Muslera——————
-Linnes—-Marcao—-Kaan—-Caner—
—————Seri—-Bakayoko———
——————Talisca———————
—Kilinc—————————Bruma—-
——————Botox————————

——————-Muslera——————
-Linnes—-Marcao—-Kaan—-Caner—
—————Seri—-Bakayoko———
——————Talisca———————
—Kilinc—————————Bruma—-
——————Botox————————
Linnes gitsin kumda oynasın satılacak listesinde ilk olanlardan birisi

Alıntı: Başarılı oyuncu @dursunserdar 'un Bundesliga 2'de sezon performansı @comparisonator parametreleriyle ortada.

Serdar, kendi mevkisi oyuncuları arasında Bundesliga 2 ' de -Rakip 3. bölgesinde en çok başarılı pas yapan oyuncusu.
IMG_1518.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt