Her fikre saygim var elbette seriyi begenenlerinde kendine gore vardir bildikleri sahsi fikrim
Ceza sahasina girmez sut atmaz atsada hedefi buldugunu gormedim tam defansif dedigimiz atiba gustavo bile gol atabiliyorken bizim 6 numaramiz hucumda yok
Gelelim defansa resmen refakatci leminanin savunma mudahaleri hirsini dusununce defansif anlamda leminanin ceyregi etmez leminda saglam degil oda ayri bi dert
E ne ise yarar bu serinin oyunu anlamak icin super zeka olmak lazim tamam biz salagiz ozaman anlamiyoruz hatta benim elimde olsa seriyi rakip orta sahaya koyarim her mac
6 numara oynayan oyuncular yakindan ornek vereyim atiba ve nzonzi %90 pas isabeti ile oynarlar uzun top atip hata yapsa agzimi acmam azicik baski yedimi hemen pas hatasi sansli kaptirdigi toplarin cok azi gol oldu muslera faktorude var kaleye normal kaleci geldi aninda golu yedik
Belhanda da boyle cok pas hatasi yapiyor ama belhanda 6 degil pad hatasinin telafi sansi var
Ozetle seriye yeni sezonda karsiyim bu yazim burda kalsin eger kalirsa yeni sezonda seri hayranlari ile tekrar konusuruz ben yanilirsam ben ozur dilerim keske yanilsam onemli olan Galatasaray'dir
Serinin hücumda olması için takim hücumda top tutması gerekir.
Beklerin defansif özellikleri kuvvetli olması gerekir ki boşalan orta sahada kademeye girsinler. Atiba atıyor diyorsunuz Atiba talisca gibi forvet arkası oynuyor ayni emre gibi. Diğer oyuncular destekliyor bizde kim desteklesin herkes bireysel seviyor belhanda? feghouli? Sıfıra inen saracchi? Sıfıra inemeyen ama orta da acamayip pas oyununda olan geri dönme konusunda mevsimler değişen mariano?
Biz seriyi son adam olarak kullanıyoruz niye peki topu kapıp hızlı oynayalim diye fikirde güzel ama pratikte belhanda,falcao,feghjouli,mariano iler falan o is olmuyor maalesef işçi yok işçi en büyük problemimi o.
Ayrıca seriyi seri gibi kullanirsan neden gol atmiyor diye sormaya gerek kalmaz. Seri varsa yanina her yere basan orta sah koyacksin gecen sene Fernando ile badou olmuyordu ama bu sene 1 milyon gibi komik bir rakama gidip trabzon da oynuyorken alınabilirdi eksiğini kapatırdı bizde seriyi kullanırdik.
Kanatlar basan olacak orta sahaya gelen kanat ile hicbir oyunu oynayamazsin ha oynayacağım dersen 20 milyon euroluk bek alman gerekiyor onu da yapamayacagimiz aşikar.
Olay seri kalsın kalmasın olayı değil seriyi kullanıp kullanamama olayı. Eğer bu seneki gibi haddi seri sen at ama kosan olmasın takimi olacaksa seri lux eğer kosan basan takim kuracaksak mac başı 10 tane net pozisyona gideriz.
Olay neye benziyor 2012 selcuk-elmander-engin, 2013 selcuk-burak-melo vs 2016 bilal-jem-selcuk-umut selcugun önünde sürekli kosan engin-elmander gibi oyuncular olsa biz ona sovmezdik ama selçuk sen defans yap babus melo olmasa da olur dedik, sonra forvet olmasa da olur sen gol attirirsin dedik pesine sagbek olmasa da olur senin aciklarini biri kapatir rolune girdik sonuç bu oldu.
Elimizdeki değere değer kaymakta çöp etmekte elimizde. Ya bu adam artırıyor kardeşim diye baktığımızda sıçışa geçiyoruz. Arttırıyor ama kime artırıyor nasıl oyuncu olmali.