Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimda 10m+ satabilecegin 2 oyuncu var, 1 milyona oynayan Luyindama ve 850 bine oynayan Marcao.

Primlerle birlikte asagi yukari 4.5m kazanan Feghouli bu sezon ligde 25 mac 6 gol 4 assist

Edin Visca bu sezon ligde 30 mac 11 gol 12 assist

Nwakaeme bu sezon ligde 27 mac 11 gol 9 assist

Junior Fernandes bu sezon ligde 27 mac 8 gol 6 assist

Emre Kilinc bu sezon ligde 25 mac 7 gol 4 assist

Eger Belhanda, Feghouli ve Falcao uclusunden biri bile gelecek sezon takimda olursa hoca ve yonetim aynaya baksinlar.
Falcao 5 mil.€ + Primler
Feghouli 4 mil.€
Belhanda 3.5 mil.€

Para kazanıyor Galatasaray'dan senelik Visca&Nwakaeme&J.Fernandes ve E.Kılınç dörlüsünü toplasan bir Feghouli maaşı alıyor mudur emin değilim

Her fikre saygim var elbette seriyi begenenlerinde kendine gore vardir bildikleri sahsi fikrim

Ceza sahasina girmez sut atmaz atsada hedefi buldugunu gormedim tam defansif dedigimiz atiba gustavo bile gol atabiliyorken bizim 6 numaramiz hucumda yok

Gelelim defansa resmen refakatci leminanin savunma mudahaleri hirsini dusununce defansif anlamda leminanin ceyregi etmez leminda saglam degil oda ayri bi dert

E ne ise yarar bu serinin oyunu anlamak icin super zeka olmak lazim tamam biz salagiz ozaman anlamiyoruz hatta benim elimde olsa seriyi rakip orta sahaya koyarim her mac

6 numara oynayan oyuncular yakindan ornek vereyim atiba ve nzonzi %90 pas isabeti ile oynarlar uzun top atip hata yapsa agzimi acmam azicik baski yedimi hemen pas hatasi sansli kaptirdigi toplarin cok azi gol oldu muslera faktorude var kaleye normal kaleci geldi aninda golu yedik
Belhanda da boyle cok pas hatasi yapiyor ama belhanda 6 degil pad hatasinin telafi sansi var

Ozetle seriye yeni sezonda karsiyim bu yazim burda kalsin eger kalirsa yeni sezonda seri hayranlari ile tekrar konusuruz ben yanilirsam ben ozur dilerim keske yanilsam onemli olan Galatasaray'dir
Serinin hücumda olması için takim hücumda top tutması gerekir.
Beklerin defansif özellikleri kuvvetli olması gerekir ki boşalan orta sahada kademeye girsinler. Atiba atıyor diyorsunuz Atiba talisca gibi forvet arkası oynuyor ayni emre gibi. Diğer oyuncular destekliyor bizde kim desteklesin herkes bireysel seviyor belhanda? feghouli? Sıfıra inen saracchi? Sıfıra inemeyen ama orta da acamayip pas oyununda olan geri dönme konusunda mevsimler değişen mariano?
Biz seriyi son adam olarak kullanıyoruz niye peki topu kapıp hızlı oynayalim diye fikirde güzel ama pratikte belhanda,falcao,feghjouli,mariano iler falan o is olmuyor maalesef işçi yok işçi en büyük problemimi o.
Ayrıca seriyi seri gibi kullanirsan neden gol atmiyor diye sormaya gerek kalmaz. Seri varsa yanina her yere basan orta sah koyacksin gecen sene Fernando ile badou olmuyordu ama bu sene 1 milyon gibi komik bir rakama gidip trabzon da oynuyorken alınabilirdi eksiğini kapatırdı bizde seriyi kullanırdik.
Kanatlar basan olacak orta sahaya gelen kanat ile hicbir oyunu oynayamazsin ha oynayacağım dersen 20 milyon euroluk bek alman gerekiyor onu da yapamayacagimiz aşikar.
Olay seri kalsın kalmasın olayı değil seriyi kullanıp kullanamama olayı. Eğer bu seneki gibi haddi seri sen at ama kosan olmasın takimi olacaksa seri lux eğer kosan basan takim kuracaksak mac başı 10 tane net pozisyona gideriz.

Olay neye benziyor 2012 selcuk-elmander-engin, 2013 selcuk-burak-melo vs 2016 bilal-jem-selcuk-umut selcugun önünde sürekli kosan engin-elmander gibi oyuncular olsa biz ona sovmezdik ama selçuk sen defans yap babus melo olmasa da olur dedik, sonra forvet olmasa da olur sen gol attirirsin dedik pesine sagbek olmasa da olur senin aciklarini biri kapatir rolune girdik sonuç bu oldu.

Elimizdeki değere değer kaymakta çöp etmekte elimizde. Ya bu adam artırıyor kardeşim diye baktığımızda sıçışa geçiyoruz. Arttırıyor ama kime artırıyor nasıl oyuncu olmali.

Bizim Yegenin Listesinden buyrun :

- Alhassan Yusuf (18)
Merkez orta saha

- Mohammed Kudus (18)
Forvet

- Liberato Gianpaolo Cacace (18)
Sol Bek

- Joris Chotard (17)
Merkez orta saha

- Andrei Chindriș (20)
Stoper

- Jeremie Frimpong (18)
Sag Bek

- Samuele Birindelli (19)
Sag Bek

- Joško Gvardiol (17)
Stoper

- Josha Mamadou Vagnoman (18)
Sag ve Sol Bek

Bizim yegen Joško Gvardiol ila aldirin Galatasaraya diyor.
Raporrundan sorna, FC Bayern Munich‘de takipe almis 2 Aydir izliyorum ve izliyoruz diyor.
Sag ve Sol Bek problemini cözmek icin Josha Vagnoman yada Samuele Birindelli almalisiniz diyor.

Keske kendisi GS kalsaydi güzel isler cikartcakdi.

Isterseniz siz bi bu cocuklari Takipe alin.

Galatasaray'da stoperlerin birinin satılması durumunda Kaan Ayhan için devreye girilecek.
Fatih Terim oyuncuyu çok istiyor.
Not Oyuncu için Fenerbahçe'de devrede. (TransferWeb)

Seri'nin yanına Mendy veya Bellegarde fark etmez eküri Donk olacak galiba önlerinde olmaz demeyin Bernard Mensah koyun süper olur

Mendy ve Seri 2017-2018 sezonunda Nice'de beraber oynamislar.

Mendy 1.67m
Seri 1.70m

nampalys-mendy-and-jean-michael-seri-of-nice-with-the-referee-anthony-picture-id914028304
fasli bunlari adam etti PLye gonderdi

Galatasaray sözlükte yeni yabancı sınırlaması ile ilgili şöyle bir şey yazılmış doğru mudur ?

""'' 2020/21 sezonunda 3 yerli oyuncu
2021/22 sezonunda 3 yerli oyuncu + 1 genç altyapı oyuncusu (2000 ve sonrası doğumlu)
2022/23 sezonunda 3 yerli oyuncu + 2 genç altyapı oyuncusu (2002 ve sonra doğumlu) ""''

Şu kalın yazdığım kısım umarım doğrudur diyorum çünkü zorunda olmadığımız sürece biz gençleri oynatmayacağız bunu anladım. Belki zorunda olursak Atalay&Emin&Yunus&Sülayman filan yanlışlıkla forma şansı filan bulur 🙄 😶

Allah aşkına caner'i almayın mesele fenerli olup olmaması değil '' Ben gs de oynarken bile fb maçlarını takip edecek kadar fenerliydim'' diyen adamı almayın allah aşkına..

Rotasyonda iyi kötü katkı verir ama azıcık performans verecek diye şu lafları eden adamı almayın lütfen..

Mendy ve Seri 2017-2018 sezonunda Nice'de beraber oynamislar.

Mendy 1.67m
Seri 1.70m

nampalys-mendy-and-jean-michael-seri-of-nice-with-the-referee-anthony-picture-id914028304
17/18 sezonunda Nice'in başında Lucien Favre vardı 😶
Diğer orta saha partnerleri Cyprien&Tamaze&Koziello filan oluyordu
Etraflarında Dalbert-Maximin-Plae oynuyordu

Bundan kimse bahsetmiyor :censored:

Yani koskoca Liverpool Wijnaldum&Jordan Henderson ve Fabinho üçlüsü ile oynuyor Kloop bu çok defansif oluyor demiyordur

Fatih Terim Seri&Belhanda ve Emre Akbaba üçlüsü ile maça çıkıyor öyle hiçte ofansif bir orta sahamız olmuyor veya en son Alanya maçında 5 orta saha ile oynadık orta saha üstünlüğü kurabildik mi ?

Bence kimi oynattığından ziyade ne oynadığın ile alakalı bir durum tamamen Firmino'ya EPL'nin en iyi orta sahası der misin ? Joe Gomez/Matip veya Lovren ile Şampiyonlar Ligi ve EPL şampiyonluğu kazanmayı geçtim STSL için bile acaba mı diye düşünürüm yine aynı şekilde Liverpool orta saha üçlüsüne bakıyorum EPL'nin en iyi 11'İne hangisini yazarsın ? ben hiçbirisini yazmam

Galatasaray tam olarak ne oynadığını bilmiyor Fatih Terim sene başında Babel&Feghouli&Falcao&Nzonzi ile bir takım kurmaya çalıştı beklere Nagatomo&Mariano ikilisi ile başladı 6 ay sonra bundan vazgeçip Onyekuru&Saracchi gibi adamları takıma kattık Ocak ayında 13 mil.€ gibi astronomik bir bonservis ile aldığımız Diagne'yi Belçika'ya kiraladık hani her sene baştan takım kurmayı geçtim artık her 6 ayda bir takımı değiştirme peşindeyiz

Bu yüzden ister box to box orta sahalar gelsin ister kulvarı ilmek ilmek işleyen bekler gelsin olmayacak bence önce ne oynayacağımıza karar verelim ne yaptığımızı bilelim öncelikle Fatih Terim 4-1 kaybettiğimiz maçtan sonra çıkıyor oyundan memnunum diyor yahu hocam bu takım en son 8 maç önce galibiyet almış oyundan memnunum diyorsun 16 şut çekip 1 gol atabilmiş bir Galatasaray var duran top/orta başarı oranımız rezalet şutlarımız rezalet atamadığımız gibi bir de çok gol yemeye başladık üstelik
Ne oynadığımız belirsiz bu hususta %100 haklısın.. fakat verdiğin örnekler bizim ligler için yanlış .. henderson buraya gelse hiç siritmadn 10 numara oynar keza wijnaldum da.. keita normalde box 2 box gibi ama öyle pasları var ki veya henderson bizim 10 numaralar emre ve belhandanin 100 kere denese atamayacagi golleri atabiliyor.. tabi ki bir de bruyne-silvali city orta sahasindan daha vasat yetenek olarak ama bu örnek çok uç bir örnek City gibi oynayan çok az takım var.. üstelik liverpoolun bekleri de inanılmaz iyi Arnold 2. Bir sağ açıktan farksız herif asist krallığına oynuyor.. Tamam sistem diyoruz Klopp- müthiş bir hücum 3lusunu belki de dünyanın en formda bekleriyle besliyor.. En arkada da dünyanın en iyi stoperi var..yani sırf sistemle de olmuyor bu işler oyuncu kalitesi de çok önemli.. bizde sakatlıklar arttıkça vasatlar oynamaya başladı bu da kaliteyi direk eksiye cekti..taylan omer gibi adamlarin Matip kadar tekniği yoktur

Flora Tallin FC imiş. Estoniya takımı. Sol beki de Henri Järvelaid .1998 doğumlu 1,78 boyunda. 10 oyuna(hepsi ilk 11) çıkmış 2 gol 4 asist üretmiş. 2020-in sonunda sözleşmesi bitiyor. Estoniya U-21 oyuncusu. Güncel değeri 200bin ₼.

Mensah denilen adamda ne görüyorsunuz yahu elini sallasan avrupada bulacagin oyuncu tipi. Ekstra zeka desen yok son maçta maçın içine eden adam. hagi, sneijder gormus taraftarın mensaha tav olması da ne bileyim. Kendisi beşiktaş maçından önce gideceği takımla anlaşmıştır söyleyeceklerim bu kadar.
Yabancinin değerli olduğu bu ligde mensah falan değil damsgaard gibi oyuncu bulup parlatman gerekir.

Flora Tallin FC imiş. Estoniya takımı. Sol beki de Henri Järvelaid .1998 doğumlu 1,78 boyunda. 10 oyuna(hepsi ilk 11) çıkmış 2 gol 4 asist üretmiş. 2020-in sonunda sözleşmesi bitiyor. Estoniya U-21 oyuncusu. Güncel değeri 200bin ₼.

1:25 de hali saha görüntüleri bile var

reis seri napiyo plde mesela ya da mendy, top mu oynadilar nicede parladilar orada bittiler iste
Seri'ye en azindan Fulham'a transfer olmadan once iyi takimlarin ilgisi vardi. Leicester'in Nampalys Mendy'i Kante'nin yerini doldurabilecegini dusunup almasi bile yeterli + gecen sezon 31 mac oynamis.

Belhanda'yi Fas'lilar bile begenmiyor sen ne anlatiyorsun yaw.

benim icin 6 numarads oynyayan oyuncunun temel gorevi savunmadir sonrada pas isabet orani ve agresif olmasidir cunku burasi turkiye bu ligte kazma cok mucadele cok seri bizim tip orta saha degil lemina bize uygun ama saglam degil eger saglam olacaksa iyi bir kampla kesinlikle lemina
Bence Lemina'da değil bu aradığımız adam tam olarak Melo olacak. Kusursuz bir hava topu hakimiyeti olacak, oyunu sağa sola açacak, defansif kabiliyeti olacak ve ennn enn önemlisi agresif olup gerektiğinde takımı tek başına tutacak doğruya doğru Gustavo'nun ön liberomuz olmasını çok isterdim Lemina veya Seri'ye kıyasla

Aslında N'Zonzi öyle hemen kestirip atılacak bir adam değildi ama teknik ekip ve N'Zonzi arasında ne yaşandı onu bilemem ben futbolculuğuna baktığımda harbi harbi ön liberoydu N'zonzi ilk geldiği dönemde oynadığı futbol gerçekten çok büyüktü N'Zonzi nin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt