Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazım falan çöp yahu, gözünüzü seveyim. Alınacak adamlar Emre Kılınç,Mert Çetin, Kaan Ayhan, Ali Akman vs.dir.

Emre Kılınç, Mhy'den daha kalite bir herif. One season wonder değil en azından. 3 sezondur istikrarlı bir performansı var.
One season wonder mu degil mi onu gelecek sezon gorecegiz ama bu iki futbolcuyu izledigimde kalite olarak Mert Hakan'i daha onde goruyorum. Emre Kilinc'in benim gozumde Alanya'li Efecan ve Deniz Turuc'ten farki yok. Bu benim izlenimim tabi.

Su Luyi Belhanda Maicon ve Cange'yi filan 45 milyon civarina satsak Fransa ve Belcika ligine saldirmak lazim. Bir tane Ibrahim Sangere mi ne vardi, cok iyi oyuncuydu. 45 milyona 4 tane bonservisli, 2 3 tane de kiralik oyuncu alinir.

Yusuf, sen Danimarka'da miydin?
Evander nasil oyuncu?
Yok, Hollanda.

Danimarka liginden sadece Nordsjaelland'in bir kac macini izledim, bu takimda oynayan Mohammed Kudus ve Kamaldeen Sulemana buyuk potansiyel diyebilirim. Kamaldeen Sulemana daha yeni yeni oynamaya basladi ama 1-2 yil icinde ayni Mohammed Kudus kadar konusulmaya baslar. Evander'i ise hic izlemedim yani ne desem yalan olur.

Hayaller
Fernando Muslera
Mert - Luyindama - Marcao - Sarachhi
Seri
Evander - Fofana
Paulinho - Mateta - Kalu

Hayatlar

Okan
Mariano donk marcao caner
Lemina ömer
Feghouli akbaba kilinc
Diagne

Sebastian Andersson biraz genc olsa bence bize iyi alternatif olabilirdi. Mateta falana ne para yeter, ne oyuncu bize gelmeye sicak bakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt