Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ŞL bütçemiz uçup gitti, bedava Arda’lara falan mahkum bıraktı hoca bizi. Sonumuz hayrola
Bence bizim deplasman sorunumuz mücadele sorunumuz birazda bundan çok yabancıdan
Türk oyuncular yeri geldiğinde takımı sahiplenip ortaya bir mücadele koyuyor beğenelim beğenmeyelim
sabri hakan balta filan oynarken bile bu kadar kötü mücadele etmiyorduk.
Yabancı oyuncu profesyonel ayağını yarım sokuyor vurdumduymaz
Yabancının gomis gibisini bulamıyorsun maalesef zayıf kalıyorsun yerli oyuncu şart
Emin ol Arda şu haliyle Feghouliden daha iyi oynar demiyorum daha çok mücadele eder.

Galatasaray a 5 kuruş kazandırmadan emre yide yanına alarak inter e giden. O zamanki parayla en az 15 milyon dolardan eden( Bugün en az 30 eder) Okan a laf yok! Hatta gelsin yarin TD olsun diyen çok ( bencede olur) giderken 13 milyon euro kazandıran başka hiç bir büyük Türk takımında forma giymemiş kendi alt yapından yetişmiş Arda gelecek diye yangın yapmanın anlamı yok. Sakin ahlak filan demeyin taptiginiz melo lincoln sneijder drogba ve onlarcası neler yaptılar hic birini hatırlamıyorsun ya da unuttunuz. Bırakın gelsin oynamazsa isteğinizi söylersiniz. Emin olun çoğumuzdan iyi Galatasaray lıdır Arda.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustat hosgeldin. Transfer dönemlerinde hesap kitap işlerinde sana cok ihtiyaç var. @Can BÜYÜK anlamıyor bu işlerden

Böyle profesyonellikten uzak bir mantikla hareket edersek isimiz yas.
Arda Galatasarayli olabilir. Buna kimse birsey demiyor. Ama sana soruyorum futbol olarak ne katabilir bizim kulübe? Iki yildir ayagina dogru dürüst top degmemis ve kendine hic dikkat etmeyen bir adamdan bahsediyoruz. Hic birsey katamaz. Emreyi bende sevmem ama 40 yasinda catir catir top oynuyor herif.
Sirf Galatasarayli diye takima katacak halimiz yok, hayir kurumu degiliz biz.
Hocayla beraber sövecek adam lazım. Hocanin saha ici fedaisi olur arda. O kdr

1594624757588.webp

kusura bakma renktaş hep bunu yapmak istemiştim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt