- 19 Mart 2014
- 29.608
- 31.031
- 2.718
Alın şu Nanuyu ya, arkamıza yaslanıp izleyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih terim![]()
zidane_to
@zidane_to
· 2d
Şampiyonluk yarışı böyle bişey işte. Buraları oynayabilmek ayrı bir meziyet istiyor. Bu şekilde götü başı dağıtabiliyor takımlar. Bizim taraftarlar şampiyonluk beğenmemeye başlamıştı. O hediye etti, bu verdi ile olmuyor işler işte. Bak Trabzon hediyeye rağmen olamıyor.
Bu yoruma çok katılıyorum. Oraları oynamak gerçekten başka bir meziyet.
Hay sokayim abdulkadirlerine de ugurcanlarina da. Muric de 50 milyon euro.Rıdvan Dilmen: "Trabzonspor, 22 milyon euroluk teklifi reddetti Abdülkadir Ömür için, ben biliyorum. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gideceklerini düşündükleri için reddettiler."
Bi sus be adam.Rıdvan Dilmen: "Trabzonspor, 22 milyon euroluk teklifi reddetti Abdülkadir Ömür için, ben biliyorum. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gideceklerini düşündükleri için reddettiler."
Trabzon yerinde biz olsak bu sansi degerlendirir son iki hafta alirdik ellerinden sampiyonlugu sonra vizyon tayfa basak hediye etti diye aglardi .biz sampiyonluk yarisindan koptugumuz zaman kasmiyoruz birdaha![]()
zidane_to
@zidane_to
· 2d
Şampiyonluk yarışı böyle bişey işte. Buraları oynayabilmek ayrı bir meziyet istiyor. Bu şekilde götü başı dağıtabiliyor takımlar. Bizim taraftarlar şampiyonluk beğenmemeye başlamıştı. O hediye etti, bu verdi ile olmuyor işler işte. Bak Trabzon hediyeye rağmen olamıyor.
Bu yoruma çok katılıyorum. Oraları oynamak gerçekten başka bir meziyet.
https://t.co/i5riYPeAkcFatih Terim Mehmet Ekici yi istiyor (Beyaz Tv)
yine 30 yaş 2m€ maaş oh misİngiliz basınına göre Galatasaray, Charlton'dan ayrılan forvet Lyle Taylor ile görüşüyor. Oyuncuya Celtic, Rangers ve Sivasspor da talipmiş ancak Taylor, Galatasaray'ı istiyor.https://t.co/i5riYPeAkc
Bonservisi elinde.