Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.929
- 4.347
- 1.198
Babaları ayrı herhalde soyadları farklı gibi gerçi elli tane isimleri var kardeşim ben anlamıyorum ki hangisi soyadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babaları ayrı herhalde soyadları farklı gibi gerçi elli tane isimleri var kardeşim ben anlamıyorum ki hangisi soyadı
evet bu dogru.aylarca beklediğiniz adami bir çırpıda silmekte aptalliktan baska bisey degil.yirpatmayin,degerini azaltmayin gonderilmesi gundemde olursa.biraz olsun ergenlikten uzak kalin.diagne cop,falcao kronik sakat.hakediyosunuz basiniza gelenleri
Christian luyindama nekadio zaten bizimkinin isimi. Nekadio galiba soyisimleriBabaları ayrı herhalde soyadları farklı gibi gerçi elli tane isimleri var kardeşim ben anlamıyorum ki hangisi soyadı
Renkdaşım selam, yanlış anlama lütfen ki görüşüne saygı duyuyorum ve hak verdiğim noktada vermediğimden çok daha fazla. Ama şu "bilmem kim gelirse maç izlemem" söylemi de klip yönetenlerin hiç umurunda değil ama tabi karar sizinEmre Çolak denen hıyar gelirse gidene kadar maç izlemem. Aynısı Semih Kaya için de geçerli.
Hocam yanlış anlaşılmasın ben hava gazı olsun diye söylemedim. Digitürk'ü de iptal ettim. Birilerinin umrunda olsada olmasa da farketmez.Renkdaşım selam, yanlış anlama lütfen ki görüşüne saygı duyuyorum ve hak verdiğim noktada vermediğimden çok daha fazla. Ama şu "bilmem kim gelirse maç izlemem" söylemi de klip yönetenlerin hiç umurunda değil ama tabi karar sizin
Emre gevşek deportivo admini ondan gevşek.oh şimdilik kurtulduk çolak'tan
Yok kesinlikle sana hak veriyorum ama burada hocayı en çok eleştirenlerdrn birisi olarak bu yabancı kuralını getirenlerin abv diyorum yoksa ne Çolak, ne Semih, ne Caner gündeme gelmezdi. Arda gelirdiHocam yanlış anlaşılmasın ben hava gazı olsun diye söylemedim. Digitürk'ü de iptal ettim. Birilerinin umrunda olsada olmasa da farketmez.
Ben alt yapıda ki adamlara razıyım. Hiç gocunmam, olsunlar diye bekleriz Emin Bayram gibi.Yok kesinlikle sana hak veriyorum ama burada hocayı en çok eleştirenlerdrn birisi olarak bu yabancı kuralını getirenlerin abv diyorum yoksa ne Çolak, ne Semih, ne Caner gündeme gelmezdi. Arda gelirdi
Diğer taraftan Türüç gibilerine 4-5 milyon vereceğimiz bedava Çolak uygun fiyata denenebilir her ne kadar adam olmasa bile