Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet bu dogru.aylarca beklediğiniz adami bir çırpıda silmekte aptalliktan baska bisey degil.yirpatmayin,degerini azaltmayin gonderilmesi gundemde olursa.biraz olsun ergenlikten uzak kalin.diagne cop,falcao kronik sakat.hakediyosunuz basiniza gelenleri

maaşında büyük bi indirime gidecekse kalsın. yoksa hayvan gibi maaş alan adam için tekrar riske girilmez. maçlar seyircisiz olacak, ş.ligi geliri yok,pandemi ekonomiyi vurdu.bu şartlarda ekonomik olarak daralmak zorundayız.

Görende kendi oyuncularina tek bizim taraftar öyle yemeye calisiyor.

Her ligin büyük takimlarinda olan birsey bu. Bayern taraftarin bir kismi mesela Mülleri hep elestiriyor. Yok hakketmeden oynuyor bayern altyapisindan diye, yok hocayi o kovdurdu, yok takim icinden bilgileri o disariya veriyor diye baya mesajlar gördüm ben alman spor sayfalarinda.

Real taraftari Ronaldoyu bile stadlarinda yuhluyordu mesela.

Emre Çolak denen hıyar gelirse gidene kadar maç izlemem. Aynısı Semih Kaya için de geçerli.
Renkdaşım selam, yanlış anlama lütfen ki görüşüne saygı duyuyorum ve hak verdiğim noktada vermediğimden çok daha fazla. Ama şu "bilmem kim gelirse maç izlemem" söylemi de klip yönetenlerin hiç umurunda değil ama tabi karar sizin

Renkdaşım selam, yanlış anlama lütfen ki görüşüne saygı duyuyorum ve hak verdiğim noktada vermediğimden çok daha fazla. Ama şu "bilmem kim gelirse maç izlemem" söylemi de klip yönetenlerin hiç umurunda değil ama tabi karar sizin
Hocam yanlış anlaşılmasın ben hava gazı olsun diye söylemedim. Digitürk'ü de iptal ettim. Birilerinin umrunda olsada olmasa da farketmez.

Gerilerde birisi yazmis Emre Colak altyapi resmi paylasmis diye. Resim paylasmasinda sorun yok.

Bu resmi direk bizim Östersunds macindan sonra paylasmasinda sorun var. Net bir sekilde o macin sonucuna dair bir gönderme bu, bunu kavrayamiyorsaniz sorun sizde dir.

Şu dönem komple havlu atmışken hala doğru dürüst isimler piyasaya çıkmıyorsa geçmiş olsun. Bunlar bu dönem dr futbolcuyu son güne getirir.

Hocam yanlış anlaşılmasın ben hava gazı olsun diye söylemedim. Digitürk'ü de iptal ettim. Birilerinin umrunda olsada olmasa da farketmez.
Yok kesinlikle sana hak veriyorum ama burada hocayı en çok eleştirenlerdrn birisi olarak bu yabancı kuralını getirenlerin abv diyorum yoksa ne Çolak, ne Semih, ne Caner gündeme gelmezdi. Arda gelirdi

Diğer taraftan Türüç gibilerine 4-5 milyon vereceğimiz bedava Çolak uygun fiyata denenebilir her ne kadar adam olmasa bile

Yok kesinlikle sana hak veriyorum ama burada hocayı en çok eleştirenlerdrn birisi olarak bu yabancı kuralını getirenlerin abv diyorum yoksa ne Çolak, ne Semih, ne Caner gündeme gelmezdi. Arda gelirdi

Diğer taraftan Türüç gibilerine 4-5 milyon vereceğimiz bedava Çolak uygun fiyata denenebilir her ne kadar adam olmasa bile
Ben alt yapıda ki adamlara razıyım. Hiç gocunmam, olsunlar diye bekleriz Emin Bayram gibi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Ünal Karaman görevinden istifa etti. (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt