Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zerre umrumda degil. 2012da gelmis kesfesttigi oyuncu sayisi 10a gecmez

rezalet fiyaskodan ibaret, ancak twitter sovolgolero goc golonmoz diye ergen tayfayi kekliyor

bize isine iyi yapan adamlar lazim Luis Ocampos gobi Belcika scoutlari gibi
Olay şu ki... Ajax da Scoutlarin tavsiyelerini ciddiye alıyorlar.

Bizimkiler Scoutcuları pek takmıyor.

Niye taksın ki ? Caner, Arda gibi Transferlerde ne güzel Indire Gandi imkanları varken....

Reis yıllardır, Silva, Iniesta, Xavi'ler ile oynamış... O seviyenin Adamı.
gettyimages-540932974-2048x2048.webp

Olay şu ki... Ajax da Scoutlarin tavsiyelerini ciddiye alıyorlar.

Bizimkiler Scoutcuları pek takmıyor.

Niye taksın ki ? Caner, Arda gibi Transferlerde ne güzel Indire Gandi imkanları varken....
İndiregandiyi kim yapıyor. Konuyu açar mısın? Bu konuda ya galatasaray başkanını yada fatih terim'i suçluyorsun. Menajerler diyorsan açıkça belirt lütfen.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda sözleşmesini bizimle tamamlar artık bu durumu kabullenelim.

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Donk Belhanda
Feghouli Akbaba Babel
Falcao

Güncel kadro :cofused:

Kaan Ayhan olayı bana mantıksız geliyor Luyindama satılacaksa bir ihtimal alınabilir ama onun hariç tonla para sayacağımız adamı yedek oturtmak için alınmaz birilerini satıp para gelecekse Kaan Ayhan’a değil gurbetçi orta sahalara para gömmemiz lazım orta sahada 6-8 numara hiç adam kalmadı yedeği de ayrı sıkıntı bence en acil direk paraları bu mevkilere gömelim

@Osman Senher

"Serbaycın bakıyosun bu takımda muslera var luyındama var marcao var donk var - ortaya bakıyosun belhanda var emre akbaba var düsünebılıyo musun bu takımın santraforunda falcao var üstelık cagne gıbı bır gol kralı da gerı dönecek bak daha feghoulıyı falan saymadım yanı ınanılmaz bı kadro var baktıgında"

@Osman Senher

"Serbaycın bakıyosun bu takımda muslera var luyındama var marcao var donk var - ortaya bakıyosun belhanda var emre akbaba var düsünebılıyo musun bu takımın santraforunda falcao var üstelık cagne gıbı bır gol kralı da gerı dönecek bak daha feghoulıyı falan saymadım yanı ınanılmaz bı kadro var baktıgında"
Gs tvde mi dedi bunları :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt