Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki kanat oyuncusunu 2 yıllığına kiralamak istiyor. Menaceri D’Avila, Trezeguet’nin Galatasaray’a gelebileceğini yönetime bildirdi. Aston Villa cephesiyle görüşmeler sürüyor...
[ @skorermilliyet ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alacaklarsa dönem başlamadan alsınlar. Araya hiçbir takım girmeden bitirelim bir kere de transferleri

------------------------Muslera----------------------
Omar---Luyindama---Maicon---Marcao---Saracchi

Madem Maicon geri dönüyor gelecek sene böyle bir şey deneyebiliriz. Conte'nin Chelsea'de oynattığı 3-4-3 gibi bir şey olabilir Trezeguet falan da gelecekse. Tabi bunun için 2 tane hayvan gibi ciğersiz orta saha lazım.

Kendileri calip kendileri söyleyen basakseverfenerliler mi geldi gine

Ben önümüzde ki senelerden hiç bir şey beklemiyorum sportif açıdan. Gemiyi limana yanaştırmaya çalıştırıyoruz diyor Terim hoca.

O gemi battı hocam. O gemiyi unut artık, kurtarılacak hiç bir şeyi kalmadı. Bugün Belhanda’nın haberi beni gerçekten üzdü. Iyi kötü 3.5 milyon almışızdır diyordum, daha biten bir şey yokmuş bile.

Luyindama desen ağır sakatlık geçirdi, kimse yatırım yapmaz hele bu covid saçmalığından sonra. Feghouli desen hayatta gitmez. Belhanda kolay kolay gitmiyorum diyor ise Feghouli hiç gitmez. Falcao zaten ayrı rezalet, o konuya değinmek istemiyorum bile.

Yani ben düşününce işin içinden çıkamıyorum. Hoca nasıl çıkacak merak ediyorum.

Daha bunun Babel’i, Diagne’si, Maicon’u var.

SOS veriyoruz ciddi şekilde.

İçimi kararttın be renktas

#FLAŞ
Selçuk İnan, gelecek sezon büyük ihtimalle Fatih hocanın yardımcısı olacak...
[ @AlpPehlivan1 / TRTSpor canlı ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selcuk adina pek degisen birsey olmaz zaten kulübe de hep yani basinda oturuyordu. Sadece bizim takim icin iyi birsey, artik hocanin Selcuk'u sahaya sürme tehliklesinden kurtulmus oluruz en azindan.

Hem Selcuk da geleneksel pasta yedirme görevine de devam edebilir böylece.

INDEPENDIENTEde bir avuc topcu parasini alamadigi icin serbest kalmaga meyilliymis

lovriç denen herif sol kanatta oynayarak 14 gol 7 asist yapmış hırvat liginde. istatistiğe bakılırsa iyi bir topçu olabilir.

ama iyi topçunun bizde işi yok. bu nedenle gelmez.

Bosa beklemeyın para yok belhanda gıtmıyor

Maicon bahsedildiği kadar kötü oyuncu değil ama Marcao'dan iyi de değil. Maicon bizim sistemde iş yapmaz aksar ama defansı geride kuran takımlarda çok iş yapar. Hücum yönü ise çok iyi bizde şu anda onun gibi serbest vuruş kullanan oyuncu yok mesela. O yüzden bonservissiz gönderilmesine karşıyım şu anki takımı almasa bile illa bir alıcısı çıkar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt