Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğulcan ve Emre Kılınç transferlerine laf atanlar ağır saçmalıyor bence, İkiside 24 yaşında Emre zaten 3 sezondur çok iyi işler yaptı kendisini son derece kanıtladı. Oğulcan ise zaman zaman çok etkili performanslar gösterdi. Taraftarın geçen sene burun kıvırdığı Adem hem hırsı hemde adanmışlığı ile dünya yıldızlarından alamadığımız katkıyı bize verdi. Bu tarz isimlere asla karşı çıkmıyorum, Şener gibi yada ne bileyim Semih gibi adamlara karşı çıkılır ama böyle hırslı oyunculara ses çıkarmam ben.

Emreye ben fazla laf atan görmedim. Ogulcan ama Rizede bile as oyuncu degil. Ondan önce birde 2 sene 2. Ligde oynamis adam. Ona gelecek sezon verilecek en fazla 250 dakikaya genclerden birine verip ayni katkiyi aliriz. Ve birde 300 bin euro falan az harcama yapmis oluruz.

Emreye ben fazla laf atan görmedim. Ogulcan ama Rizede bile as oyuncu degil. Ondan önce birde 2 sene 2. Ligde oynamis adam. Ona gelecek sezon verilecek en fazla 250 dakikaya genclerden birine verip ayni katkiyi aliriz. Ve birde 300 bin euro falan az harcama yapmis oluruz.
Oğulcan için zaten bizde rotasyon düşüneceğimiz için sıkıntı yok bence, Gençlerden falan birilerini koyunca tahammül olmuyor pek Yunus'u kupada 2 maç kötü oynadı diye yerden yere vuruyordu taraftar. Ligde iyi kötü iş yapmış düşük beklentili oyunculara olumlu bakıyorum açıkçası.

Oğulcan için zaten bizde rotasyon düşüneceğimiz için sıkıntı yok bence, Gençlerden falan birilerini koyunca tahammül olmuyor pek Yunus'u kupada 2 maç kötü oynadı diye yerden yere vuruyordu taraftar. Ligde iyi kötü iş yapmış düşük beklentili oyunculara olumlu bakıyorum açıkçası.
yunus yerine ogulcani mi yerden yere vuralim. Millet hocaya sevgisinden gidip yunusu yerden yere vuruyor 19 yasindaki bir çocuk maça girdikten 3. dakikada eli belinde gezer mi burada bir yanlışlık yok mu ?
Bu milletin yıllardır beklediği hazırlık maçlarında heyecanlandigi atalay nerede niye israrla sans bulamıyor?
Taylani aldık hadi atalayi salla diyelim e taylan niye oynamıyor selçuk giriyor oyuna.
At sahibine gore kisner kimse kusura bakmasin sen hasan-umitin eline takimi verirsen bu olur gencler de surunur

Rodop ya Feghouli, Belhanda, Maicon ve Babel gidecek haberi paylasir, yada Emre Kilinc, Arda, Semih ve Emre Colak bitti haberi gelir.

Lemina dediğimiz adam son maça kaptan çıkmak istemiş ve çıkmış seneye de bizdedir bir şekilde.

Lemina'nin sezon genelindeki performansina bakarsak iyi bir sezon gecirdi diyemem, sakatliklarin da etkisi var tabi. Dribbling yetenegini kaybetmis bir Lemina var, fazla show pesinde, Seri ve Lemina ikilisinden Seri'yi tercih ederim, Seri ligin ilk yarisinda berbatti ama takimi benimsemeye baslayinca keyif veren oyun oynamaya basladi. Eger Seri 1 yil daha kalirsa yanina iki tane oyunu iki yonlu oynayabilen tempolu 8 numara sart.

Real bile altyapıdan oyuncu çıkartıp pazarlarken bizim hamle oyuncusu olarak Selçuk ve Çalık'ı kullanmamız insanda kendi kendine yekvücut olma isteğini uyandırıyor.
Atalay'ın 1. sınıf bir futbolcu olmasını sağlayamıyorsak zaten kapatıp gidelim alt yapıyı. Bir daha kolay kolay yakalayamayız Atalay gibi bir yeteneği

Hani altyapıdan oyuncu çıkarıp pazarlamayı geçtim en son ne zaman bir genç oynattık onu bile hatırlamıyorum Fatih Terim ilk transfer edildiğinde 25 yaşındaki Taylan için onu bu ortama atmak doğru olmaz henüz filan diyordu 25 yaşındaki adam için. Bir tek Ozan'ı kazanabildik o da zorunda kalıpta forma giymişti ki Ozan gibi bir yeteneği bile düzgün pazarlayamadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt