- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
Totalde 10 m euro falanDevre arasinda 4,5 milyon euroya kiralamislardi. Satin alma opsiyonu da varmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Totalde 10 m euro falanDevre arasinda 4,5 milyon euroya kiralamislardi. Satin alma opsiyonu da varmis.
17/18 sezonuna girerken bizim takım da benzer şekilde fizik üstünlüğü ile kondisyonu ile fark yaratıyordu merkezde oynayan Gomis-Fernando-Ndiaye-Maicon gibi adamlar ciddi fark hissettiriyordu takımdaJimmy ne zaman oynadi ki hayal kirikligi olsun.
Pazar günü 13 mac sonra ilk defa oynadi lig de. Selcuk diye bir sünepe a
Fener 13/14 de sirf bu yüzden sampiyon oldu. Heriflerin hepsi aygir gibiydi rakipleri iyi oyunlariyla degil de fiziksel üstünlükleriyle yendiler cogu zaman.
Rakiplerin pili bitmisken bunlar hala caki gibiydi. Ersun takimi zimba gibi yapmisti o sezon. Tabi bizim kulüpte Terim-Aysal-TFF kaosu, oyuncularin ve taraftarlarin doymuslugu olmasaydi yine de sampiyon olamazlardi ama o baska konu.
Totalde 10 m euro falan
Ben 10 diye okumuştum, çok fazla yav.18-19 milyon. Satin alma opsiyonu 13 milyon pound diyorlardi.
bu Oğulcan neden bu kadar çok isteniyor bilen var mı? Kayda değer ne yaptı bugüne kadar? Adam Rize'de kalıyor diye üzülen var. Beğenilmeyen Sinan Gümüş bundan 10 gömlek üstün topçu değilse bir daha futbol izlemem. Bu kadar iddialıyım.
İsteyen varsa tartışmaya hazırım gerçekten. Belki benim görmediğim bir şey vardır.
Yabanci siniri gelecek diye millet yine vasat futbolculara kollari acmis sekilde. Biz bu filmi izledik, hala akillanmamis arkadaslar anlasilan.
Hürriyet)
Peru'da yayın yapan Libero'ya göre; Galatasaray yeni sezon öncesinde Luis Abram için teklif yapmaya hazırlanıyor.. Genç stoper için 3.5 milyon Dolar'lık ilk teklif rededilirken, Peru kulübü oyuncu için 8 milyon Dolar talep ediyor. İki takım arasında görüşmeler sürüyor.