Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
66D690A5-1AE9-4135-89C0-5672A4AFD5D7.webp

Aldık bakalım. Galatasaray’la ilgili bölümleri tercüme edip buraya yazabilirim. Öyle bir istek gelirse tabi ki, belki kendiniz okumak istersiniz.

Bu sezon yapılacak kadro planlamasını çok merak ediyorum. CL'ye gitmesek bile düzgün bir kadro yapılanmasıyla tekrar ligde şampiyon olabiliriz. Ya da berbat bir transfer sezonu geçirip iyice geriye gideriz. Transfer sezonunun sonlarına doğru netleşir her şey. Önce gönderecekleri sepetlemekle başlanmalıyız işe Selçuk, Şener, Jimmy, Mariano, Nagatomo, Ahmet Çalık, Babel, Belhanda, Andone, Feghouli, Diagne bu 10 oyuncu gitmeli. Sonrasında yabancı alırken Marcao ve Luyindama gibi genç oyuncuların kanat, defans, orta saha bölgelerine yönelmeliyiz. Yabancı sınırını da göz önünde bulundurarak kaliteli yerli isimler katmalıyız kadromuza.

@Ahmed Arif Kesen

Bu çocuğu mu soruyordun sen geçen gün üstat? Terimle aynı fikirde olduğunuz bir konu buldum sanırım

Evet Renktaş.

İzlemedim bilmiyorum ama 26 yaşındaki Mert ile uğraşana kadar.
Jimmy ve Şener'e yıllık 1'er milyon Euro para verene kadar o paralarla böyle gençler bulmalıyız veya altyapıyı kuvvelendirmeliyiz.

Emin olun hiçbir şey kaybetmemiş.

Bu arada herkes Mert Hakan için dövündü ama Irfan Kahveci daha iyi topçu sanki ondan ona sulanmak lazim.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En az 12-13 milyon Türkiye içi. Ki istikrar bir yana ama gösterdikleri zirve performansla bence Mert Hakan kadar etkili oyuncu da değil. Mert'te duran top var, çift ayakla uzaktan şut var, kafayla gol girişimi var. İrfan'ın Mert'e göre en etkin özelliği ayağından hemen hiçbir şekilde top vermemesi. Fiyatından bağımsız söylüyorum, Mert Hakan transferinde ciddi çalım yediğimizi ifade etmek gerek. Bu kadar yetkin oyuncu bedavaya çıkmışken oyuncuyu kapmak lazımdı, tabii oyuncunun da iyi niyeti ve vizyonu olmalı. Bize gelse 2011-12'deki Selçuk İnan farkını yaratacağını düşünüyordum, inşallah Fener'de Ozan Tufan gibi kaybolup giden potansiyelli yerli oyuncular kervanına katılır.

En az 12-13 milyon Türkiye içi. Ki istikrar bir yana ama gösterdikleri zirve performansla bence Mert Hakan kadar etkili oyuncu da değil. Mert'te duran top var, çift ayakla uzaktan şut var, kafayla gol girişimi var. İrfan'ın Mert'e göre en etkin özelliği ayağından hemen hiçbir şekilde top vermemesi. Fiyatından bağımsız söylüyorum, Mert Hakan transferinde ciddi çalım yediğimizi ifade etmek gerek. Bu kadar yetkin oyuncu bedavaya çıkmışken oyuncuyu kapmak lazımdı, tabii oyuncunun da iyi niyeti ve vizyonu olmalı. Bize gelse 2011-12'deki Selçuk İnan farkını yaratacağını düşünüyordum, inşallah Fener'de Ozan Tufan gibi kaybolup giden potansiyelli yerli oyuncular kervanına katılır.
Bu kadar özellik saymışsın ama adamın zirve sezonu denilen sezonda penaltıları çıkartınca 4 gol 3 asisti var 26 maçta, Bizim şuan beğenmediğimiz Emre Akbaba transferi için kapışılan dönemde 14 gol 10 asistle falan oynamıştı o sezon. Ki Mert Hakan'da 10 numara oynadı tüm sezon boyunca.

Haftalardır Diagne hayali kuran Nottingham Post şöyle yazıyor: ''Son havadislere göre, Nottingham Forest'in transfer etmek istediği ve €7M teklif etmeye hazırlandığı Mbaye Diagne, G.Saray ile yola devam etmek istiyor gibi görünüyor. Kararından ''memnun'',dönmek için ''sabırsız''

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar özellik saymışsın ama adamın zirve sezonu denilen sezonda penaltıları çıkartınca 4 gol 3 asisti var 26 maçta, Bizim şuan beğenmediğimiz Emre Akbaba transferi için kapışılan dönemde 14 gol 10 asistle falan oynamıştı o sezon. Ki Mert Hakan'da 10 numara oynadı tüm sezon boyunca.

Evet skoru az kaldı biraz ama girişimi çok fazla. Ben kafadan direkten dönen 3-4 topunu hatırlıyorum bu sezon. Akbaba da dediğin gibi bize gelirken skorer sayılabilecek oyuncuydu ama daha ilk geldiği maçta toptan kaçacak tipte yumuşak bir oyuncu olması geleceğinin çok parlak olmayacağını düşündürmüştü bana. Mert Hakan daha topa çataçat bir oyuncu olduğu için daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt