- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bu nasil olacakmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin 14/15+15/16 iyidi. Ardindan götü kalktiGurbetçinin Almanından uzak duralım mümkünse. Bunların yüzde doksanında kafa yok çünkü. Bknz: Sinan, Güven, Yasin...
Kaan Isik ve Ali Yavuz Kol.Alt yapida bildigimiz bir oyuncu var mi da monte edelim? Pek zannetmiyorum da. Her sene oyle diyoruz cunku da kimse cikmiyor.
Ben kötü demedim zaten. Ama kafa yoktu herifte. Hal ve hareketleri gerek saha içi gerek saha dışında artistçeydi.Yasin 14/15+15/16 iyidi. Ardindan götü kalkti
Bu nasil olacakmis
Iste ya tutmazsa?Emre kilinc var
Naga yok da diger ikisini liste uzuyor diye yazmadim. Zaten %100 gidecekler. 20 yabanciyla bulundugumuz yer fiyaskoMaicon, ozornfavor ve saymaya gerek duymamışsın galiba Nagatomo da var. Satarız, kiralarız ayrı tabii ama bunları da eklemek lazım.
Seneye alt yapıdan gelecek oyuncular bellidir büyük ihtimal. Emin zaten geldi.
Işık Kaan
Bartuğ Elmaz
Ali Yavuz
Süleyman Kuş
Düsseldorf düsmese kaan gelse. Cikis bedeli 1 mio fazla@Musap Aydinli Düsseldorf düsse de Kaan gelse
Düsseldorf düsmese kaan gelse. Cikis bedeli 1 mio fazla
Yaparikkbiz de o 1 Milyon yok kardesim Aksama Baba asist yapsana
Sanirim en mantiklisi bu olacak. Luyindama 18 20 arasi satilirsa Kaan'i almaliyiz.Düsseldorf düsmese kaan gelse. Cikis bedeli 1 mio fazla
Luş'u Kuşa çevirmiş.