Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mhy ceza olarak ne yerki? Hakan Calhanoglu 4 ay oynamama cezasi + 100 bin € ceza ödemisti. 4 ay oynayamazsa, kariyeri Ali Turaninkine döner belki.

Yerli oyuncuya ihtiyacımız var. O yüzden Aytaç Kara gelirse rotasyonda kesinlikle iş yapar. Hiç bok atmaya gerek yok. Sert ve skor yönü iyi, defans/ofans olarak overall kalibrede bir oyuncu. Geçmişte ağır bir sakatlık yaşadı ama son 3 senede herifin oynadığı maç sayısı ve skor katkısı ortada. TS'den ayrıldıktan sonra kendisini buldu.

19/20: 29 maç: 8 gol 3 asist
18/19: 32 maç: 6 gol 3 asist
17/18: 31 maç: 4 gol 5 asist

Falcao'dan sonra kimsenin çilek isteyeceğini sanmıyorum. Adem Falcao'dan daha fazla iş yaptı. Şampiyonlar Ligin'de iş yapsın diye Falcao'yu bekledik lig bile yalan oldu.

Bu sene pek hareketli geçmeyeceğini düşünüyorum transfer döneminin. Belhanda, Babel gibilerinden kurtulsak bile iyi. Hırslı, genç oyuncular gelmeli.

Falcao'dan sonra kimsenin çilek isteyeceğini sanmıyorum. Adem Falcao'dan daha fazla iş yaptı. Şampiyonlar Ligin'de iş yapsın diye Falcao'yu bekledik lig bile yalan oldu.

Bu sene pek hareketli geçmeyeceğini düşünüyorum transfer döneminin. Belhanda, Babel gibilerinden kurtulsak bile iyi. Hırslı, genç oyuncular gelmeli.
Tam aksine, bu sene şampiyon olamadığımız için Fatih Hoca ligin bitip transfer sezonunun açılmasını şu şekilde bekliyordur renktaş:
a26.JPG

S.A.

G.SARAY UCUZ KURTULMUŞ!

5ef43c1bae298b645c20787f.webp

YAZIMI G.Saray camiasının ve taraftarının sevineceği bir haber istihbaratıyla bitireyim. Başkan Dursun Özbek döneminde Galatasaray Kulübü, Max Kruse'yi transfer etmek istemiş. Menajeriyle de görüşülmüş. Yapılan araştırmada Kruse'nin özel hayatı ve poker tutkusu öğrenilmiş. Bu araştırmadan sonra Cenk Ergün ve Levent Nazifoğlu'nun olumsuz raporuyla hemen bu transferden vazgeçilmiş.
Fanatik

Mert Cetin zu Verona

Koray-Mert defans hatti ha

S.A.

G.SARAY UCUZ KURTULMUŞ!

Ekli dosyayı görüntüle 83793

YAZIMI G.Saray camiasının ve taraftarının sevineceği bir haber istihbaratıyla bitireyim. Başkan Dursun Özbek döneminde Galatasaray Kulübü, Max Kruse'yi transfer etmek istemiş. Menajeriyle de görüşülmüş. Yapılan araştırmada Kruse'nin özel hayatı ve poker tutkusu öğrenilmiş. Bu araştırmadan sonra Cenk Ergün ve Levent Nazifoğlu'nun olumsuz raporuyla hemen bu transferden vazgeçilmiş.
Fanatik
Yalan haberdir yav.
Dursun gibi bir GS düşmanı gerçekten Kruse ile görüşmüş olsaydı böyle problemli ve bir tarafımıza girecek kazık bir futbolcuyu ne yapar eder transfer ederdi.

Novak kötü topçu değil ama burda bu kadar istenecek kadar iyi de değil. Golcü bir bek olmasa bugün 1 Allah'ın kulu istemezdi büyük ihtimal. Arada bir gol atması dışında hücumda neyini gördünüz ki bu kadar istiyorsunuz yav?
10/6'lık topçu. O da en formda haliyle. TS'nin iyi kadrosu içerisinde sırıtmadan görevini yapabiliyor + adam önünde Nwakame ile oynuyor yav.
FB'ye gelirse 3 maç sonra o leş kadronun içerisinde küfür yeme ihtimalini kesin olarak görüyorum. Çünkü fark yaratabilecek yetenekte biri kesinlikle değil.
Bize de daha iyisi lazım.

Bu adamdan daha iyisini kiralayamıyorsak dükkanı kapatalım zaten.
Tam Bir Albert Rieara lazım

Bayernden ucuza Mert Yilmazi yedek olarak alip Linnesi sol beke yedek olarakmi ceksek acaba? Tek sene sözlesmesi kalmis ve U21 Milli oyuncusu. Hic izlemedim ama Kickerdeki ratingi fena durmuyor. Nazim icin gidip 2-3 milyon € bonservis vermekten belki daha mantikli olur

Belhanda'yı satıp yerine Çalhanoğlu'nu getirsek muazzam olur. Hem duran top kullanabilen oyuncumuz olmuş olur hem de yerli rotasyonundaki kalite artar. Belhanda'nın da gönderildiğini düşünürsek 1 taşla 3 kuş vurmuş oluruz. Ama Belhanda'nın elinde hocanın kaseti var galiba. Hocanın kendisine aşkı bitmiyor.

Yerli oyuncuya ihtiyacımız var. O yüzden Aytaç Kara gelirse rotasyonda kesinlikle iş yapar. Hiç bok atmaya gerek yok. Sert ve skor yönü iyi, defans/ofans olarak overall kalibrede bir oyuncu. Geçmişte ağır bir sakatlık yaşadı ama son 3 senede herifin oynadığı maç sayısı ve skor katkısı ortada. TS'den ayrıldıktan sonra kendisini buldu.

19/20: 29 maç: 8 gol 3 asist
18/19: 32 maç: 6 gol 3 asist
17/18: 31 maç: 4 gol 5 asist
Aytaç olabilir. Aslında Alparslan Öztürk de olabilir. Ama Alparslan'ın karısı ile Muslera zamanında birlikte olmuştu. O yüzden sıkıntı olabilir. Alparslan kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt