- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Yedirmezler bize. Aynı Meunier gibi kısa zamanda bir takımla anlaştığı açıklanır.Kurzawa free iken kaçırmamak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedirmezler bize. Aynı Meunier gibi kısa zamanda bir takımla anlaştığı açıklanır.Kurzawa free iken kaçırmamak lazım.
Rize'nin uzatmasından sonra Oğulcan'la alakamızı kesmişizdir bence.emre kilinc gelecekse ogulcanin alinmasi gereksiz olur
Ali Yavuz > Oğulcan bu çok net. Biraz altyapı oyuncularımıza güvenelim artık. Süleyman, Saracchi'den daha mı kötü bir oyuncu? Öyleyse kapatalım altyapıyı.emre kilinc gelecekse ogulcanin alinmasi gereksiz olur
Valla yaşı da uygun. Alsak en az 4 sene sol bek aramayız kendine bakarsa.Yedirmezler bize. Aynı Meunier gibi kısa zamanda bir takımla anlaştığı açıklanır.
Ali Yavuz > Oğulcan bu çok net. Biraz altyapı oyuncularımıza güvenelim artık. Süleyman, Saracchi'den daha mı kötü bir oyuncu? Öyleyse kapatalım altyapıyı.
gomis gittigi sezon bu adam bizi son güne kadar bekledi hatta trabzon maçı öncesi hocaya cornelius ve bi futbolcu vardı unuttum tamam dendi . sonra trabzonda hocaya transferi kapattık denmiş bu 2 oyuncudanda vazgeçtik cornelius baya bekledi bizi bizimkiler gene cingene pazarlıgıyla kacırdılar herifi.Gec kaldik artik. Yazin Vedat olmayinca alabilirdik
Süleymanı sokaka görsem tanımam. Oynarken hiç göremedik ki..Ali Yavuz > Oğulcan bu çok net. Biraz altyapı oyuncularımıza güvenelim artık. Süleyman, Saracchi'den daha mı kötü bir oyuncu? Öyleyse kapatalım altyapıyı.
Valla yaşı da uygun. Alsak en az 4 sene sol bek aramayız kendine bakarsa.
Vereceksin 2 milyon imza parası + 2.5 milyon'dan 4 senelik sözleşme, koşa koşa gelir. Maaşları düşürmemiz gerektiğini savunan biriyim ama bu kalibrede ve bu yaştaki adamlara parayı basacaksın gerekirse.
Bakalım kimle anlaşacak. Anlaştığı takıma göre seni menşınlayabilirim.Yedirmezler bizeee... Avrupa'da kalır.
Valla Saracchi öyle bir oynuyor ki sokaktaki bir adama güvenirim ona güvenmem.Süleymanı sokaka görsem tanımam. Oynarken hiç göremedik ki..
Önce bir oynasın sonra düşünürüz Saracchi'den iyi mi kötü mü diye..
Ligue 1'de kalır gibi. Umarım Marseille'le anlaşır.Bakalım kimle anlaşacak. Anlaştığı takıma göre seni menşınlayabilirim.![]()
Bazen mavi ekran veriyor haklısın. Ama o kadar da gömülecek biri değil bence. En azından oynamışlığı var, çömez değil.Valla Saracchi öyle bir oynuyor ki sokaktaki bir adama güvenirim ona güvenmem.
O nu diyorum iste. Düstügünde bedel var. Ben 1. lig icin var demiyorum. 7 mio düstügünde iste. 1. lig icin galiba 1 mio fazla demistim kaynakta okumustum bi kere. Ama 2. lig icin net var o nu Fortuna aciklamisti.
Bir de GS sempatizani oldugu dogru mu?
o nu biliyorum, milli takima ilk alan hocaydi terim. gecen de demisti terimi aradim gecmis olsun icin diye. umarim gelir bizeAynen öyle 2. Lig icin gecerli.
Fatih Terim ile ilişkileri dolayısıyla bizi tercih edeceğini umuyorum, FT sempatizani.
![]()
Valla Saracchi öyle bir oynuyor ki sokaktaki bir adama güvenirim ona güvenmem.
Tam aksine, bu sene şampiyon olamadığımız için Fatih Hoca ligin bitip transfer sezonunun açılmasını şu şekilde bekliyordur renktaş:
![]()
song tomas da iyidiEkli dosyayı görüntüle 83796
Bizim takima bakarsak son 10-15 sezonun en iyi stoper tandemi diyebilir miyiz?
Ekli dosyayı görüntüle 83796
Bizim takima bakarsak son 10-15 sezonun en iyi stoper tandemi diyebilir miyiz?