Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis gittigi sezon bu adam bizi son güne kadar bekledi hatta trabzon maçı öncesi hocaya cornelius ve bi futbolcu vardı unuttum tamam dendi . sonra trabzonda hocaya transferi kapattık denmiş bu 2 oyuncudanda vazgeçtik cornelius baya bekledi bizi bizimkiler gene cingene pazarlıgıyla kacırdılar herifi.
Evet, hatirliyorum

niasse birkac tane falcao eder
ayaginin disiyla topa saatte 1m hiz verebilen 38 yasinda habire sakatlanan adamdan hayir Fln gelmez......!!!!

niasse birkac tane falcao eder
ayaginin disiyla topa saatte 1m hiz verebilen 38 yasinda habire sakatlanan adamdan hayir Fln gelmez......!!!!
Ulan adam bizde sakatlanmaya basladi yine. Hic sakatlanmayan Andone nin hayati kaydi bu sene. Nandonun bile hayati kaydi. Niasse cöpün cöpüdür.

7-8m civarina seri alabilirsek güzel olur. MHY alsaydık büyük ihtimal leminaya yönelirdik ama şu an seriye yönelmek daha mantıklı olur.

Ulan adam bizde sakatlanmaya basladi yine. Hic sakatlanmayan Andone nin hayati kaydi bu sene. Nandonun bile hayati kaydi. Niasse cöpün cöpüdür.

antonyle musleranin ustune ayi gibi herifler dustu
falcao 8. kez fln duz yolda sakatlaniyor
kabul edelim ki emeklilik vakti gelmis
ztn bu saatten sonra salla basi al maasi yapip fazla kasmadan en azindan macbasi ucretini alayim diyecektir ....... !!!!!!!!!

Net söylüyorum: JM Seri Galatasaray’da izlediğim en kaliteli oyuncuların başında geliyor. Ilk 10’a kesin girer. Seri girer Lemina giremez o kadar net benim için.

Zevk alıyorum resmen izlerken. Mükemmel bir herif.

antonyle musleranin ustune ayi gibi herifler dustu
falcao 8. kez fln duz yolda sakatlaniyor
kabul edelim ki emeklilik vakti gelmis
ztn bu saatten sonra salla basi al maasi yapip fazla kasmadan en azindan macbasi ucretini alayim diyecektir ....... !!!!!!!!!
Niasse yine sacmaligin babasi olur. Bari cornelius felan olsun

seri'nin bonservisini alamayız ama belki tekrar kiralarlar. ben çok beğenmiyorum ama istiyorsak takımı ona göre dizayn etmemiz gerek.

seri merkeze geldiğinde oynayamıyor. savunmanın önünde kalıp top dağıtıcı olması lazım. önüne de seri'deki atletizm, agresiflik gibi eksikleri kapatacak adamlar lazım.
seri
x-----x
şeklinde oynayabiliriz seri ile.

seri'nin bonservisini alamayız ama belki tekrar kiralarlar. ben çok beğenmiyorum ama istiyorsak takımı ona göre dizayn etmemiz gerek.

seri merkeze geldiğinde oynayamıyor. savunmanın önünde kalıp top dağıtıcı olması lazım. önüne de seri'deki atletizm, agresiflik gibi eksikleri kapatacak adamlar lazım.
seri
x-----x
şeklinde oynayabiliriz seri ile.
Seri'nin önünde Nakamba, Fofana gibi atletik, güçlü, teknik isimler olsa o zaman Seri'yi düşünemiyorum. Her maç şov yapardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt