Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
nakamba seri
talisca
trazege samatta onyekuru
tam bi ciğersiz vahşi takım
talisca
trazege samatta onyekuru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Offf azdım resmen çok sexy bir kadro.nakamba seri
talisca
trazege samatta onyekuru
Tanri Nakambayi kutsasin.nakamba seri
talisca
trazege samatta onyekuru
Öyle bir orta sahaya seni koysak sen de şov yaparsın knka.Seri'nin önünde Nakamba, Fofana gibi atletik, güçlü, teknik isimler olsa o zaman Seri'yi düşünemiyorum. Her maç şov yapardı.
Aston Villa'nin kadrosu mu bu reis bizim ki degildir diye dusunuyorum bu kadroyu sadece fifa'da kurabiliriznakamba seri
talisca
trazege samatta onyekuru
Aston Villa'nin kadrosu mu bu reis bizim ki degildir diye dusunuyorum bu kadroyu sadece fifa'da kurabiliriz
Katılıyorum. Orta sahalarımızın skorer olmaması hücumdakileri yalnız bıraktı, tüm yük onlara bindi. Melo, Fernando, Sneijder vs. eskiden orta sahalarımızın gol tehdidi vardı ve atıyorlardı. Ne Seri ne de Lemina skorer bir oyuncu değil. Belhanda zaten 10 maçta 1 gol atıyor. Mutlaka skorer bir orta saha şart Evander, Teixeira olabilir mesela.Seri'nin skora katkisi zaten yok. Onun yanina ve onune gelenler hem mucadeleci hem skorer olmali. Aslinda Mert gelseydi iyi olurdu. 8 numaraya da iyi birini bulsak ucardik. Seri kalacaksa 10 numaraya Evander alalim.
Rijkaard döneminde Leo Francodan sonra bir süre kendisiyle ilgilenmiştik diye hatırlıyorum. İyiki olmadı da bir sene sonra Muslerayı aldık.Zamanında Muslera yerine Ruffier gelse nolurdu acep
Rakibi kim karsilicak? Kim pres yapicak?nakamba seri
teixeira/eduardo
trazeguet gomis onyekuru
şu kadro zor olmasa gerek