- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
O yaz da ilgilenmiştik üstat.Rijkaard döneminde Leo Francodan sonra bir süre kendisiyle ilgilenmiştik diye hatırlıyorum. İyiki olmadı da bir sene sonra Muslerayı aldık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yaz da ilgilenmiştik üstat.Rijkaard döneminde Leo Francodan sonra bir süre kendisiyle ilgilenmiştik diye hatırlıyorum. İyiki olmadı da bir sene sonra Muslerayı aldık.
3 dediğinden 4ü sallamasyon.Uğur Karakullukçu: ''Galatasaray, Lemina'nın değil Seri'nin bonservisini almak istiyor." (Vole)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kiralıktı chelsea ye dönmüş oldu..Bakayoko çözemez miyiz ya monaco serbest bırakmış
Ali Naci Küçük: "Arda Turan dönmek istiyor ve döneceğine inanıyor. Bu sefer Arda'nın Galatasaray'a döneceğini düşünüyorum."
Ali Naci Küçük: "Arda Turan dönmek istiyor ve döneceğine inanıyor. Bu sefer Arda'nın Galatasaray'a döneceğini düşünüyorum."
Ali Naci Küçük: "Galatasaray taraftarlarının duaları bu sefer kabul oluyor, Belhanda gidiyor." (via Play Spor)
Ali Naci Küçük: "Galatasaray taraftarlarının duaları bu sefer kabul oluyor, Belhanda gidiyor." (via Play Spor)