Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda da Semih de bu takımda oynayamazlar hele Arda futbolu bırakmış gibi birşey muhtemelen takım içi abilik mevzusu söz konusu bu sezon bunun eksik kaldığını düşünüyor galiba teknik heyet ama gerek yok ikisinede altyapıdan iki genç koy daha iyi süleyman ve ali yavuz gibi mesela

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@karadayimgs: Medyada Galatasaray şununla anlaştı bunu aldı diye çıkan haberler külliyen yalan ve menajer ısmarlaması.

Sıcak olan iki isim AYTAÇ ve SEKO FOFANA...

AYTAÇ’ı hoca istiyor, eski kankası işin takibinde ADEM’de bu konuda teyakkuzda...

FOFANA işi çok farklı bir noktada şuanda...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fofana kim yaw. malatyadaki fofana mı.

ii de o adam çok vasat yaw. ne yapacaklar g.tlerine mi sokacaklar

Net söylüyorum: JM Seri Galatasaray’da izlediğim en kaliteli oyuncuların başında geliyor. Ilk 10’a kesin girer. Seri girer Lemina giremez o kadar net benim için.

Zevk alıyorum resmen izlerken. Mükemmel bir herif.
Aga Seri toplasan 4 veya 5 mac oybamistir Lemina 20 mac oynadiysa 15. Cok iyi performans verdi taraftar boyle nankor olabiliyor .

maaşı zamanında yatan sezon başı idmanı yemiş formda bi babel..

yada sosyal medya yasaklanmış , sezon başı idmanı yemiş kankisi trezeguet kiralanmış formda bi diagneee

imparator floryadaki haini açıklamalı emre belezogluna transfer listesini atıyor .

yerli melo aytac geldigi taktirde kalitesini sahaya yansitacaktir
Şahsen ben de faydalı olacağını düşünüyorum reis. Elimizdeki orta sahaların toplamı beğenilmeyen Aytaç kadar temaslı oynamıyor. Acı ama gerçek bu. Skor yönü epey iyi, son 3 senede 85-90 maça çıkmış, hafif kafadan kontak, ofans/defans olarak yeterli seviyede, yaşı uygun, yerli, beleşten biraz pahalı... Daha ne olsun ki.
Yerli oyuncu lazım deyip ismi geçen her yerliyi boklamak saçmalık değil de nedir?

Aytaç ve oğulcan yerli olarak uygun isimler hep yabancı alamayız yerli isimler de olmalı muhakkak ki katkı verirler adem de geldiğinde çoğu kişi burun kıvırdı ama iyi bir katkı verdi aldığı süre içinde

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koskoca Galatasaray'in dustugu duruma bak.

Koskoca Galatasaray'in listesinde Aytac Kara ve Arda varsa direk kulubun ustune kilit vuralim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt