Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
O zamana göre daha iyi hemde beleş makul benceSinan Bolat geldi, mahvetti, tefe koyup gönderildi. Neden tekrar gelsin ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zamana göre daha iyi hemde beleş makul benceSinan Bolat geldi, mahvetti, tefe koyup gönderildi. Neden tekrar gelsin ki
GSC'yi okuyup transfer yapacak kadar düşmemişlerdir herhalde.Ama kesin de konuşamıyorum. Malum, bunlardan her şey beklenir.
Y. Selim de girmiş Arda Turan meselesini. Yaklaşıyor, yaklaşmakta olan...
Sağlam topçu HC.Fabrice N’Sakala ile anlaşmaya varan Beşiktaş'ın, Alanyaspor'dan bir transfer daha yapmak için girişimlere başladığı ve Welinton için teklif yaptığı ileri sürüldü.
Yeni sezonun kadrosuna kurmak için kolları sıvayan ve Alanyaspor'da forma giyen sol bek Fabrice N’Sakala ile anlaşmaya varan Beşiktaş'ın Welinton için de girişimlere başladığı kaydedildi.
Hürriyet'in haberine göre; siyah beyazlılar, teknik direktör Sergen Yalçın’ın alınmasını çok istediği deneyimli futbolcu için Alanyaspor’a 800 bin Euro teklif etti.
welinton #kacmamali.
Sağlam topçu HC.![]()
Bu arkadaş ilk yazan kişi sanırım. Böyle bir şey yazmış. Maaşı bu kadar yüksek oyunculardan 18.5 çok iyi para doğruysa.
İkisi de çok bildiğimiz isimler ben olsam hiç bilmediklerimize yönelirdim. Evander ve brumaya verilecek para ile 5-6 oyuncu alınabilir belki.Evander + Bruma ikilisinin bonservisini alırdım böyle bir bonservis elimize geçerse
Evander + Bruma ikilisinin bonservisini alırdım böyle bir bonservis elimize geçerse
Falcao zu river plate diyolar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arda alındığı anda izlemem gs'yiLuyindama'yı satıp onun maaşına Arda, Aytaç bilmem cart curt böyle abidik gubidik adamlar alınırsa Terim önümüzdeki sezonu tamamlayamadan kovulur.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi