Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskişehirspor'dayken çapraz bağlardan sakatlanmış. (13/14 sezonu) O sezondan beri sakatlıktan dolayı kaçırdığı toplam maç sayısı sadece 20. 5 senede 20 maç bir orta saha oyuncusu için çok çok iyi bir istatistik.

İşte o yüzden diyorum o sakatlık olmasa piyasası varken çok başka kariyeri olabilirdi.

senerler jimmy durmazlar babeller gelecegine hic kimse gelmesin daha iyi. adam akilli topcular almayacaklarsa alt yapidakilerle oynariz.

ahmet - rezalet
sener - rezalet
selcuk - rezalet
jimmy - rezalet

ömer bayram - iyi
emre akbaba - verimsiz ama yetenekli
adem büyük - iyi
taylan - rotasyonda is görür
okan - yedek kaleci iste

5 yerlimiz var.

Akbaba nasıl verimsiz ya , düzenli oynattığın her maçta skor katkısı var.

ben 10 numara istemiyorum takımda 2 tane 8 ile oynayalım en azından beklenti fazla olmaz

FLAŞ | Galatasaray, Sergio Rico'yu istiyor. Galatasaray, 30 Haziran'a kadar PSG'ye kiralanan Sevilla kalecisi Sergio Rico'yu transfer etmek istiyor, ancak Fransızlar, Şampiyonlar Ligi playoffları nedeniyle oyuncuyu Ağustos ayı sonuna kadar tutmak istiyor. (AS)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray ön protokol imzaladığı futbolcunun Fenerbahçe ile anlaşması üzerine hukuki yollara başvurma kararı aldı. Sarı kırmızılılar, Mert Hakan Yandaş’a tam 5 milyon Euro’luk tazminat davası açacak.
[ @AliNaciKucuk ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir ara imza yok, söz alındı sadece dendi. Şimdi imza var tazminat davası açılacak deniyor. İmza varsa bu dengesiz neyine güvenip kuşlara gidiyor.

su arkadasin onumuzdeki ay sozlesmesi bitiyor 33 macta 23 gol atmis

Talisca'yı zorlayalım maç kazandıran bir orta saha kanat oyuncusu istiyorum artık kaç para ulan çok mu zor şu kadroyu yapmak

Kaleci
Sangare Luyindama Marcao Saracchi
Seko Fofana --- Lemina
Talisca ------Seri ---- H. Çalhanoğlu
Falcao

seri'nin bonservisini alamayız ama belki tekrar kiralarlar. ben çok beğenmiyorum ama istiyorsak takımı ona göre dizayn etmemiz gerek.

seri merkeze geldiğinde oynayamıyor. savunmanın önünde kalıp top dağıtıcı olması lazım. önüne de seri'deki atletizm, agresiflik gibi eksikleri kapatacak adamlar lazım.
seri
x-----x
şeklinde oynayabiliriz seri ile.
tam olarak bahsettiğin topçu şu

geçen 83. dakikada madride karşı oyuna sokulmuş. 15 yasında altyapıdan yetişmiş. Daha da birşey söylemiyorum selçuk girsin, Jimmy girsin oyuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt