Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.849
- 12.927
- 2.343
Yüksek maaş alanlari postala. Gencleri getir. Luyindama ya da marcaodan birini sat bütçe olustur. Bunlar yapilmali.
GS her zaman dünya yıldızlarını kadrosunda bulundurur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüksek maaş alanlari postala. Gencleri getir. Luyindama ya da marcaodan birini sat bütçe olustur. Bunlar yapilmali.

ben diyeyim o zaman yuvana hoşgeldin arda turan gerçi daha erken dedikodudu şimdilikArda Turan yuvaya dönüyor haberleri düşmeye başladı.
Kral Arda yuvana hossssşşştttggeeeeeellhgddinggggggggg
Denedim zorladım ama diyemedim ya la
Boş muhabbet yav bizim yönetimin gaz alma çabaları işteBu 5 milyon muhabbeti ne zaman neticeye kavuşur 1 yıl sürme ihtimali falan varmı?
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sürebilir trabzon haklı bulunmuştu Çalhanoğlu transferindeBu 5 milyon muhabbeti ne zaman neticeye kavuşur 1 yıl sürme ihtimali falan varmı?
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav he he.Bizim yönetim değil 5 milyon avro, 1 kuruş tazminat alsın heykelini dikeriz. Onlarda o vasıf yok maalesef. Aysal olsaydı lobisi sayesinde tazminat koparabilirdi belki.
Bizim yönetim değil 5 milyon avro, 1 kuruş tazminat alsın heykelini dikeriz. Onlarda o vasıf yok maalesef. Aysal olsaydı lobisi sayesinde tazminat koparabilirdi belki.