Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bu arada ben MHY ile ön protokol yapıldığına hala inanmıyorum. Onu da söyleyeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada ben MHY ile ön protokol yapıldığına hala inanmıyorum. Onu da söyleyeyim.
Yani seneye FPP kriterleri bitiyorsa kiralık+opsiyon ile takıma katmak daha doğru olabilir Luyindama modeli bir transfer ile belki Evander + defansif orta saha parası çıkar satışlardan gelen para ileBruma'ya para gömmek baya riskli olur, kiralık+opsiyon olursa daha makul.
Galatasaray yönetimine güvenmesem de hukukçularına güveniyorum.
Uefa cezasindanda kurtaran aysaldi zatenBizim yönetim değil 5 milyon avro, 1 kuruş tazminat alsın heykelini dikeriz. Onlarda o vasıf yok maalesef. Aysal olsaydı lobisi sayesinde tazminat koparabilirdi belki.
ben diyeyim o zaman yuvana hoşgeldin arda turan gerçi daha erken dedikodudu şimdilik
Uefa cezasından kurtulunmasında Aysal'ın adamları etkili oldu zaten Mete İkiz falan.Uefa cezasindanda kurtaran aysaldi zaten
Yetmez.bonservisi olmayacaksa Ömer Toprak'a hayır demem ben. Marcao-Luyindama'dan biri satılır, İkisinden biri + Donk + Ömer Toprak + Emin Bayram fena rotasyon olmaz.
Yetmez.
sözleşmesi bitiyor alt ligten ya da süper lig'ten bir takıma kiralarız yine
![]()
Recep Gül - Oyuncu profili 25/26
Recep Gül, 24, Türkiye ➤ İzmir Çoruhlu Futbol Kulübü, 2024'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 5 Kas 2000, Istanbul, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Biz Tffden ceza yeriz kulüpten habersiz ön sözleşme yaptık diye ama eğer Galatasaray hukukçuları başvurun dedilerse fbye ve mert hakana uefadan yaptırım olur sonučta transferi yapan kişi emre b. Profesyonel biri değil yaş tahtaya basmış olabilir.Nolur sonuç sence renktaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi