Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda bu formayı bir daha giysin Galatasaraylılığımı askıya alırım. Benim gibi düşünen binlerce, milyonlarca taraftar var. Taraftarların sabırlarıyla sinirleriyle oynamayın. Bu takımın yeniçerilere ihtiyacı yok. Bu takımın garanti katkı verecek oyunculara ihtiyacı var. Galatasaray formasının da bir ağırlığı, onuru var be kardeşim. Ele ayağa düşürmeyin şu formayı.

Younes Belhanda'nın menajeri William D'Avila: "Evet, Al Nasr kulübü Belhanda’yı kadrosuna katmak için çok çalışıyor. Belhanda’ya aşırı bir ilgileri var. Sezon sonunda neler olacağını göreceğiz" 🇸🇦
Olacak

son iki cezayı da onun adamları sayesinde mi almış oluyoruz aynı mantıkla
Mete İkiz vs. Dursun'un listesinde yoktu diye bilmekteyim. O yüzden 2016'daki cezayla ilgileri olmamıştır. 2018'deki Uefa savunmasında sadece Mustafa Cengiz yoktu önceki dönemlerdeki yöneticiler de başkanın yanında oldu. Cezayı sadece başkan önledi dersek diğer katkı verenlere saygısızlık yapmış oluruz.

bi defa avrupaya katılamama cezası aldık
son al sat kısıtlaması da hafif türden bi ceza sonuçta

Mete İkiz vs. Dursun'un listesinde yoktu diye bilmekteyim. O yüzden 2016'daki cezayla ilgileri olmamıştır. 2018'deki Uefa savunmasında sadece Mustafa Cengiz yoktu önceki dönemlerdeki yöneticiler de başkanın yanında oldu. Cezayı sadece başkan önledi dersek diğer katkı verenlere saygısızlık yapmış oluruz.
mustafa cengiz en azından adamları bulmuş buluşturmuş savunma konusunda bi araya getirmiş aslan payı tabiki kendisinin ve yönetiminin olacak(bu arada savunma için kimlerle gitti net bilgimde yok). diğer şahıs d.ö ise bileklik satıyoruz diye gitmiş paşalar gibi cezayı yedirip gelmişti. gerçi kendi dönemiyle alalı bi cezada değildi sanırım o aysalın dönemiydi ceza sebebi
son kısımda yanılıyorsam bilen arkdaşlar düzenleyebilir tabi. gerçi d.ö yü getirdi kondurdu başımıza bundan daha büyük ceza olamazdı

bütçe düşecek, mecburuz buna. ŞL'ye gidemezsek bundan daha kötüsü bile olabilir. Bu yine iyi. Marcao-Luyindama dışında satılacak isim yok. Diğerlerinin ancak maaşından kurtulursun. Para edecek sadece bu ikisi var.

1,05 milyon veya 850 bin alan oyuncuyu satip, yerini almanyada 5 milyon brüt alan adamla doldurursak, bütce gercekten düsermi?

Ceza muhabbetlerinin olduğu ara Aysal'ın şöyle bir açıklaması olmuştu:

"Çıkan bir haberde, UEFA Yargı Komisyonu Başkanı ile sıkı dost olduğum ve Galatasaray'a UEFA'dan gelmesi muhtemel ceza konusunda yardımcı olabileceğim belirtilmiştir. Kesinlikle böyle bir söylemde bulunmadım, ayrıca bu asılsız haberde belirtildiği gibi Galatasaray'dan bana bu yönde bir hizmet talebi gelmemiştir."

Eved.

Marcao ve Luyindama satilmazsa, ikisinede yeni sözlesme vermek sart olur. Yoksa gelecek sezon sonu satma zorunda kaliriz. Tek sene sözlesmeleri kalmis olur 2021 yilinda ve cok fazla parada istemek biraz zor olur.

Ikisinede niye tek 3,5 senelik sözlesme yapilmis anlamadim. Bari bir sene opsiyon koysalarmis.

Arda bu formayı bir daha giysin Galatasaraylılığımı askıya alırım. Benim gibi düşünen binlerce, milyonlarca taraftar var. Taraftarların sabırlarıyla sinirleriyle oynamayın. Bu takımın yeniçerilere ihtiyacı yok. Bu takımın garanti katkı verecek oyunculara ihtiyacı var. Galatasaray formasının da bir ağırlığı, onuru var be kardeşim. Ele ayağa düşürmeyin şu formayı.
süper haber , inş ex-renktaş

Adrien Silva leşçıstırdan monacoya geri dönmüş.
Kirayalım orta sahamıza muazzam olabilir. Olmadı düşük bir miktara alalım.
Monaco batıyor zaten.

mustafa cengiz en azından adamları bulmuş buluşturmuş savunma konusunda bi araya getirmiş aslan payı tabiki kendisinin ve yönetiminin olacak(bu arada savunma için kimlerle gitti net bilgimde yok). diğer şahıs d.ö ise bileklik satıyoruz diye gitmiş paşalar gibi cezayı yedirip gelmişti. gerçi kendi dönemiyle alalı bi cezada değildi sanırım o aysalın dönemiydi ceza sebebi
son kısımda yanılıyorsam bilen arkdaşlar düzenleyebilir tabi. gerçi d.ö yü getirdi kondurdu başımıza bundan daha büyük ceza olamazdı
Aysal'ın da ekonomik açıdan büyük hataları oldu. Özellikle yabancı sınırı, çilek transferlerin dolgun maaşları, o sezon şampiyon olamamak kulüp ekonomisini olumsuz etkiledi. Ancak Aysal 2014 Ekim ayında gitti, ceza 2016 Mart ayında geldi. Arada 1,5 sene var. Bu 1,5 senede de ekonomik açıdan hatalar yapılmaya devam edildi. Ben kulüpteki başarıları veya başarısızlıkları bir kişinin üstüne yıkmayı seven birisi değilim. Başarı olduysa herkes katkı sağlamıştır, başarısızlıkta da herkes hata yapmıştır. 2016'daki cezada Mustafa Cengiz olsaydı belki durum daha farklı olabilirdi tabi. Dursun'un zaten tipi müebbet hapis yer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt