Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi ordan ya...
Aysal iyi baskandi ama uefaya hesap vermemize neden olanlardan biride kendisir
Ya renktaşım ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz? Konu 2018'deki Uefa savunması. Sen diyorsun ki Aysal cezanın gelmesine neden olmuştur. Şimdi akıl var mantık var. Aysal ne zaman ayrıldı? 2018'deki kısıtlamalar Aysal yüzünden değil Dursun'un yüzünden geldi.

Dursun ve Aysal'ın dönemlerinde edilen zararlar aşağı yukarı aynı diye biliyorum. 120'şer milyon euro.

Merkez orta sahada Mert Hakan ile oynamak yerine çift yönlü fizik üstünlüğü olan Seko Fofana gibi Yves Bissouma gibi orta saha oyuncuları ile oynamayı tercih ederim

DxBKTIfWsAA-HLM.jpg

Zamaninda burda böyle birsey paylasilmisti. 16/17 yilinda Dursun basgan baya sicip batirmis

Yabancı sınırı düşmeyecek mi herkes israrl yabancı yazıyor yabancili kadrolar yapıyor

1,05 milyon veya 850 bin alan oyuncuyu satip, yerini almanyada 5 milyon brüt alan adamla doldurursak, bütce gercekten düsermi?

o kadar aldığına emin misin? Almanlar o kadar büyük paralar vermez. Bonservissiz olursa gelsin istiyorum ben. Al-sat sorunumuz devam ediyor diye biliyorum. Daha iyi alınabilecek yerli stoper var mı?

Kaan Ayhan nereden baksan 7-8M'den başlar.

Aysalın başlangıç bitirişi arasındaki fark 10 m euro falandı yav. O ara kur arttı ama.
'' Galatasaray yine Ünal Aysal döneminde 2013 yılını 135 milyon TL zararla kapatmıştı. ''

Kurun artması doğru ama sportif açıdan başarıdan başarıya atlayan GS'ın 135 milyon TL zarar etmesinin de akla mantığa uygun bir tarafı yok maalesef. Tabii Aysal'ın başkanlığı süresi boyunca toplamda ne kadar zarar ettik, onunla ilgili bir veri bulamadım.
O dönemde hazır kur insani seviyelerdeyken biraz borç ödense, borç stoğumuzun çok büyük kısmından kurtulurduk. Şu anda kur öyle bir halde ki, TL gelirleri yaraya yara bandı bile olmuyor.

o kadar aldığına emin misin? Almanlar o kadar büyük paralar vermez. Bonservissiz olursa gelsin istiyorum ben. Al-sat sorunumuz devam ediyor diye biliyorum. Daha iyi alınabilecek yerli stoper var mı?

Transfer yapmamız için Marcao veya Luyindama'dan biri istesekte istemesekte satılacak gibi.1.Lig'den ister yedeğe ister daha fazla bonservis verip ilk 11 için transfer yapabiliriz.İşte basında adı geçenlerden Cenk-Erdi-Adil-Tayyip gibi..

Transfer yapmamız için Marcao veya Luyindama'dan biri istesekte istemesekte satılacak gibi.1.Lig'den ister yedeğe ister daha fazla bonservis verip ilk 11 için transfer yapabiliriz.İşte basında adı geçenlerden Cenk-Erdi-Adil-Tayyip gibi..
tayyip beyin fm profili var mı üstad

Dortmund onu almadan bir sene önce gene istiyordu ve o zaman 4 milyon maas öneriyor diye haberler var. Sonra aldiklarinda bonservisi serbest kalma maddesi sayesinde 12 milyona düstü diye 4 sene icin 25 milyon maas verecekler diye haberleri cikmisti. Sonra Bremene kiralik giderken, 5 milyon maasi var haberleri cikmisti

Bu deichstube sayfasi Bremen konusunda baya saglam kaynak. Yani 5 milyon aliyorsa sasirmam.

Almanlar niye o kadar büyük paralari vermesinki? Bugün DFL takimlarin finansal tablolarini acikladi. Dortmundun personel gideri 205 milyon €

Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe tercihinde Emre Belözoğlu hayranlığı etkili oldu

Mert Hakan Yandaş, DHA'ya verdiği bir röportajında Avrupa'da ve Türkiye'de örnek aldığı isimler ile ilgili de değerlendirme yaparken şunları söylemişti:
"Günümüz futbolunda durağan oyuncu kalmadı. Ben de oyunu iki yönlü oynamaya çalışıyorum. Modric olsun, Pjanic olsun, iyi oyuncular var. Herkesi izleyip, maç izlemeyi maç takip etmeyi seviyorum. Çünkü izleyince de kendime bir şeyler katmak güzel oluyor. Tek bir kişi değil de bir kaç kişi var. Avrupa'da öne çıkan tercihim Modric.

Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe tercihinde Emre Belözoğlu hayranlığı etkili oldu

Mert Hakan Yandaş, DHA'ya verdiği bir röportajında Avrupa'da ve Türkiye'de örnek aldığı isimler ile ilgili de değerlendirme yaparken şunları söylemişti:
"Günümüz futbolunda durağan oyuncu kalmadı. Ben de oyunu iki yönlü oynamaya çalışıyorum. Modric olsun, Pjanic olsun, iyi oyuncular var. Herkesi izleyip, maç izlemeyi maç takip etmeyi seviyorum. Çünkü izleyince de kendime bir şeyler katmak güzel oluyor. Tek bir kişi değil de bir kaç kişi var. Avrupa'da öne çıkan tercihim Modric.

sg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt