Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.046
- 39.372
- 3.993
Rodop dede bariz sallıyor yazılı protokol olsaydı geçen gün başkan söylerdi açık açık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok be reis Kayode buyuk takim oyuncusu degilBen ciddi ciddi Kayode'yi takımda görmek istiyorum inanıyorum bu kara oğlan gelirse ilk 11 düzeyinde forma giyer
City alt yapısından çıkma galiba.Ben ciddi ciddi Kayode'yi takımda görmek istiyorum inanıyorum bu kara oğlan gelirse ilk 11 düzeyinde forma giyer
City Avusturya'dan bonservisini almış ordan da Shakhtar D. 'e gitmiş işteCity alt yapısından çıkma galiba.
Bilmiyorum reis ben severim böyle forvet oyuncularını hani sadece hızı ve çevikliği ile değil golün peşini bırakmıyor adam değişik goller atmıştı lige ilk geldiğinde ki bizim maçta faul olduğu için iptal edilen golü yine hem değişik hem de estetik bir goldü o hareketi Falcao veya Andone yapmış olsa 3 ay sakatlık yaşardı ikisi deYok be reis Kayode buyuk takim oyuncusu degil
Aysal bir sürü borca soktu sonra Dursun dahada batirdiYa renktaşım ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz? Konu 2018'deki Uefa savunması. Sen diyorsun ki Aysal cezanın gelmesine neden olmuştur. Şimdi akıl var mantık var. Aysal ne zaman ayrıldı? 2018'deki kısıtlamalar Aysal yüzünden değil Dursun'un yüzünden geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 83865
Adama Traore'nin 1 tik alti, umarim ilerleyen maclarda daha fazla sure alir.
Benim kaynaklar öyle demiyor.