Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takımda oynarken forvette ilk oynatılan Babel.Bizim şu ligin 2. yarısında Onyekuru kanatta varken oynasaydı iş yapardı.Falcao ile golcülüğünü kıyaslamıyorum.Falcao üst düzey bir golcü ama çok sakatlanan birisi.N'zonzi kadro dışı kalınca Antalyaspor maçında Taylan'ın oynadığı maçta sonradan oyuna girmişti.Forvette de güzel oynadı..
Babel bizde forvette bok gibi oynadı.

Ogulcan hem kanat hem forvet oyniyabiliyor diye isteniyor bence. Bu sezon cok sakatlik yasadik ve oyuncu bulamadik oynaticak, Ogulcan bize burda yardimci olabilir.

Mesela Basaksehir macina sakat Falcao ile cikacagiz, baska forvetimiz yok yedekte. Falcao bile sakat sakat oynicak.
Memo kanka sabah yanlis birsey mi yedin ictin sen boyle biri degildin

Diagne den bile ümidim olur ama babel yok abi olmuyor gram ümidim yok. Bizde bu adam el freni

22x Turkish Champions

babel forvette iyi oynar tek sıkıntı götünü kaldıramıyo bi de gol atamıyo karşı karşıya. ama falcaoyu falan çok güzel yedekler ilk yarı babel olmasa 27 puan falan toplardık muhtemelen. babel takımdan götüne tekmeyi yiyince takım bi bocaladı 8 9 hafta üst üste maç kazandı falan ama olsun seneye mutlaka ama mutlaka takımda tutulmalı

yalama oldu al kirala al kirala denayer gibi başka takımda da oynar artık bir zaman sonra onyekuru sonrasını da düşünmek lazım
Denayer zamanı transferlerle Şükrü ilgilenmiyodu.Hem Ffp bitmesine şimdi daha az kaldı.Satın alma opsiyonuyla kiralarsak kabul ederler büyük ihtimalle..

Şu an aslı bize oyuncu filan değil.baskan ve yönetim lazım yeni sezon baslamadan seçim kararı almaliydi başkan
Başkan varla yok arası adam canıyla uğraşıyor

Koca kulüp başkan dışında 2 kişi ile yönetilmez mustafa başkan son 20 yılda mehmet cansun ile beraber en sevdigim başkandır ama canıyla ugrasırken aynı anda kulüplede ilgilenemez kendisine yazık bu yüzden seçim kararı almalı acil bir şekilde sezon bitmeden

babelden sol açık olmaz
babelden forvet olmaz
babelden topçu olmaz
aslına bakarsanız babelden bi bok olmaz

anca kafayı pembeye boyayıp sosyal medyada kendini parlatsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt