Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hocayı teknik taktık olarak eleştirebiliriz ama yönetim olarak arkasında duracak bir yönetım yok su anda

ve bunu her acıklamasında söylüyor herşeyle neden ben ugrasıyorum bu kulubun yöneticileri yokmu diyor açık açık

güclü bir yönetım olursa o zaman hocanın kafa sadece sahaya odaklanır ama bu yıl sene basından beri bin tane şeyle ugrastı adama sezın basında ceza verdiler arkasında 1 tane yönetici duramadı günlerce

Türk futbolunda ilginç bir durum vardır. Ne zaman bir oyuncu 3 büyükler arasında paylaşılamayıp transfer hikayesi yılan hikayesine dönse, magazin haberlerine konu olacak şekilde entrikalar olsa o futbolcu balon çıkar, balon olmasa bile verim alınmaz.

Bu saatten sonra gideceği takıma sadece zarar verecek sivaslılar.

Beşiktaş’ın listesinde yer alan Krasnodar forması giyen kaleci Stanislav Kritsyuk, 800 bin Euro istiyor. (Bonuslar da var) Görüşmeler sürüyor. (TransferWeb)

IMG_0350.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@kadircetincali: Ajans 1905 Özel Canlı Yayını 16.30’da başlıyor. Hazır olun...

Transferde Yerliler (Oğulcan Çağlayan ve Emre Kılıç)
Flaş Gelişme Onyekuru, Seri ve Lemina
Başakşehir maç önü
Galatasaray’da kimler neden disipline verildi!
Galatasaray Nitelikli Dolandırıcılık

Dün demiştim Rodop’un verdiği 3 isim Seri, Lemina ve Onyekuru. Onların tekrar kiralandılarını söyleyecek büyük ihtimalle

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

seri ve lemina aynı anda olmamalı.

hiç uyumlu olmadılar sahaya çıkınca.

ikisini birden tekrar istemenin mantıklı yanı yok.

Fatih Hoca daha giripte pozitife yönlenen bir maç olmayan Selçuk'u alıyor ligin asist krallığına oynayan Ömer varken. Hoca sen ne yaptın diyen bir yardımcı lazım

@kadircetincali: Ajans 1905 Özel Canlı Yayını 16.30’da başlıyor. Hazır olun...

Transferde Yerliler (Oğulcan Çağlayan ve Emre Kılıç)
Flaş Gelişme Onyekuru, Seri ve Lemina
Başakşehir maç önü
Galatasaray’da kimler neden disipline verildi!
Galatasaray Nitelikli Dolandırıcılık

Dün demiştim Rodop’un verdiği 3 isim Seri, Lemina ve Onyekuru. Onların tekrar kiralandılarını söyleyecek büyük ihtimalle

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kral patlat bombalari

Oğulcan için Yunus'u örnek göstermek anlamsız. Yunus'un oynadığı zamandaki istatistikleri bile balon. Kafası öne eğerek koşan ne çok hızlı ne çok teknik cılız bir oyuncu.

Keza geçen sene Adem'i burda yerin dibine sokmuştuK. Oğulcan için beklemekten yanayım , bonservissiz geliyor , yıllığı çok cüzi olur. Tabi Ali Yavuz Kol hiç izlemedim çok övülüyor onun yerini almaması lazım.

Altyapıdan Atalay ve Ozan'da çok ışık vardı. Ozan çıktı Atalay ciddi sakatlandı o sakatlıkta geriye götürdü. Baya potansiyeldi ama bakalım bu sene forma şansı bulacak mı?

Seri'yi kiralık almak yerine bedelsiz Mendy'i almamız lazım, Kiralıkları dolduracağız sonraki sene yine yana yakıla adam arayacağız.

Seri kalmak istemez bence daha orta sınıf Fransız ya da İngiliz takımlarına gider. Lemina ise kalmamalı , iyi adam ama kronik sakat. Kendini kasmayınca etkisiz , 2 maç kasıp süper oynayınca 3.maç sakat.

Fatih Hoca daha giripte pozitife yönlenen bir maç olmayan Selçuk'u alıyor ligin asist krallığına oynayan Ömer varken. Hoca sen ne yaptın diyen bir yardımcı lazım
Fatih hoca: hastır lan ordan bak işine yav sen kimsin de bana akıl veriyorsun vallaha kovaram seni ha

Seri ve Lemina ikilisini yeniden kiralayacak olursak Fatih Terim ikisini aynı anda oynatmanın bir yolunu bulmalı yani bu sene boyunca yapamadığı işi

Omer + Taylan > mert hakan

Bosuna imza parasi ve maas harcamamak lazim.

Omer ve Taylana guvenmemiz lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt