- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Yok ya. Zaten almanyadan cikmaz artikTürkiyede kendini bulamazmı götze sence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya. Zaten almanyadan cikmaz artikTürkiyede kendini bulamazmı götze sence
Bmg veya b04 olabilir. Yoksa gelme ihtimali düsük degil. Hele avrupa 2021 icin iyi olur kendi adinaKaan akıllıysa almanyada kalmaya bakar. Diğer ikisini zaten yedek oturtmam
Yok ya. Zaten almanyadan cikmaz artik
Ismi lazim değil baş harfi milan.Nasil topcu bu ...... ?
Haziran 30da bedavaya çıkıyor aga sözleşmesi bu sene sonuna kadardı. Şimdi istermiyiz artık bilemem ama istenecekse arkasına 2 tane ayıboğan gibi güçlü ve hareketli os lazımBanegayı almalıydık bedava topcuydu
Haziran 30da bedavaya çıkıyor aga sözleşmesi bu sene sonuna kadardı. Şimdi istermiyiz artık bilemem ama istenecekse arkasına 2 tane ayıboğan gibi güçlü ve hareketli os lazım
Bakalim nolacak hele lig bitsin, 1.7 de emre+ ogulcan aciklansin10 numara için isimde geçmiyor hiç
Evet şiödi gördüm. Yağlı bi sözleşme kapmış demekAl Shababa gidiyor o
Luyindama 20 milyon
Belhanda. 8 milyon
Cagne 5 milyon
Maicon 3 milyon
Telles 2 milyon
Yunus 2 milyon
40 milyon keş. Hadi bakalim gencler, bu parayi harcayin bakalim.
bayern'in hakimiyi istediğini duydum sanki bugün trtsporda eğer böyle bi durum varsa bayernin araya girip almasını isterim. sağ ve solu akar gidersalak mı lan bu real
hakimi top3 rb'lerden bi tanesi olmaya aday.
intere bak hele
Yoktun ne zamandır hayırdırbayern'in hakimiyi istediğini duydum sanki bugün trtsporda eğer böyle bi durum varsa bayernin araya girip almasını isterim. sağ ve solu akar gider
hakimi - davies
coman- gnabry