Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bekler portekizli olmalı
futbolun içindeki her türlü çirkefliği altyapıda eğitim olarak alıyorlar, rakibe 1 sarı kart göstermek için 1 taç atışı için bile 50 takla atar bunlar
Son yillarda saglam portekizli bekler cikti ve cikmaya devam ediyor

Ricardo Pereira
Nelson Semedo
Joao Cancelo
Diogo Dalot
Thierry Correia
Aurelio Buta
Ruben Vinagre
Nuno Tavares
Tomas Tavares

Ali Koç: "Bir oyuncuya birçok farklı kulüp talip olabilir, profesyonel futbolcular da mevzuatlara uygun şekilde her takım ile görüşebilir. Ancak eğer bir oyuncuya Fenerbahçe gerçekten talip olursa, o oyuncu muhtemelen Fenerbahçe'ye gelecektir. Bu böyle bilinmelidir"

sirf su cumleyi kurabilmek icin o kadar para bayildi mert hakan'a avel

Bana firmino havası verdi kafa atıyor 3. Bölgeye giriyor oyun kuruyor sağlam 2 kanat olcak alan acıcak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ucuzsa ve yabancı kuralına göre yedeğe denenebilir. 250 bin euro falan alıyordur ankaragücünden, bize gelen 1 mden kapıyı açıyor

Görünüşe göre , emre kılınç , arda , semih , oğulcan, emre colak gelicek gibi , emin ve ali yavuzda seneye kadroda rotasyonda olur gelicek yabancılarda seri ve lemina kalırsa sağlam bi 10 numara lazım

Görünüşe göre , emre kılınç , arda , semih , oğulcan, emre colak gelicek gibi , emin ve ali yavuzda seneye kadroda rotasyonda olur gelicek yabancılarda seri ve lemina kalırsa sağlam bi 10 numara lazım

rtaş saydıklarına fln bakarsak sağlam bi 10 değil, komlpe bi takıma daha ihtiyac var gibi

Yabancı sınırı 8e inerse sol beke mutlaka Berkan alınmalı Göztepeden adam bildiğin ergün penbe ortaları yapıyor.

Volkan Babacan
Mariano.. Luyindama.. Marcao.. Berkan
Seri.. Lemina..
Gerson.. Çalhanoğlu.. Onyekuru
Falcao

Son düzenleme:
Yedek Türk kadro

Sinan Bolat
Sangare.. Ömer Toprak.. Emin Bayram.. Ö.Bayram
Emre Çolak Nuri Şahin Emre Akbaba
Oğulcan.. Adem B.. Emre Kılınç

Ulan ne hale düştük ya sınırdan kadrolar bile vasatlaştı iyice.

ronaldinhonun yan çarı istiyormuşuz galiba bunu

herif 95'liymiş. 25 yaşına yeni girmiş daha. ben 30 vardır sanıyordum.

değerlendirmeye almakta faide var.

bizim ligde başarılı olacak kilit özelliklere sahip. üst düzey fizik, yeterli seviyede atletizm ve topla ilişki.
buradaki performansı da iyi. 10 maçta 5 gol, 2 asist. fener'e de yapıştırmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt