Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7.5 milyon 17 yasindaki cocuga verilmez. Bizim yapmamiz gereken 20 23 arasini bulmak.

alt yapıdan Emin Bayram gibi kanat, forvet ve orta saha bölgelerine en az 3 genç oyuncu daha çıkartmalıyız A takıma her maç direkt ilk 11 oynayacak gençler bizim kurtuluşumuz buna bağlı.

Belcika ligindeki takimlar bizim takimlarimiz gibi milyonlari harciyor mu? Harcamiyor, adamlar genc oyunculara yatirim yapiyorlar alt yapidan genclere sans veriyorlar. Biz hala kariyerinde son kontratini yapmak isteyen pili bitmis adamlarin pesindeyiz. Babel-Nzonzi-Lemina-Seri-Falcao geldi avrupa'da daha iyi sonuclar aldik mi? Degisen birsey yok yine bok gibi oynayip evimize geri donduk + bu sezon ilk 2'ye bile giremeyecegiz gibi duruyor.

Gecen sezon CL'de iyi bir kura cekmistik ama yine kotu sonuclar aldik. Benfica ile AL'de oynadigimiz iki macta da oyun olarak ezildik. Bos bosuna milyonlar harcaniyor. 500 bin euro'ya oynayan ve transferini elestirdigim Adem 5 milyon kazanan Falcao kadar katki veriyor. Gecen sezon 1.2 milyona oynayan Onyekuru 3.8 milyon kazanan Feghouli kadar katki veriyor. Luyindama yillik 1m kazaniyor, Marcao 800 bin, Serdar Aziz ise 2m kazaniyordu dusunun yani.

Bruma 13 milyona alindi satisinda(kiralik ucreti dahil) 16.9m kasaya girdi.

Telles 6.15 milyona alindi satisinda (kiralik ucreti dahil) 7.8m kasaya girdi.

Luyindama ve Marcao transferlerinden de zarar etmeyiz.

Gecen sezon scout ekibinin takima kazandirdigi Onyekuru ligde 14 gol atti ve kazanilan sampiyonlukta buyuk payi vardi.

Ozornwafor 300 bin euro'ya transfer edildi, Almeria'ya 200 bin euro'ya kiralandi.

O verdigin ornekler bizim ulkemizle kiyaslanmiyor cunku Fransa'daki , Arjantin'deki genclere 10 veriyorlarsa bizim ulkemizde genclere en fazla 5 veriyorlar. Bu hep boyle olmustur ve boyle devam edecektir, Turkiye pazarina diger ulkelere odedikleri bonservis bedelli ile ayni olmaz hic bir zaman.

Biliyorum. Mesela Ozan hollandali, alman veya fransiz olsaydi, o da bizden rahat 5-6 milyon daha fazla bonservisle transfer olurdu.

Ama bu Ravilin isi bence biraz siradisi duruma benziyor. Bana 16 yasinda formayi kapip ve bir daha kaptirmayan hic oyuncu aklima gelmiyor. Hele stoper gibi bir pozisyonda.

Zaten mesela Benficaya giderse ve orda hafiften performans gösterirse, onlar onu her zaman yaptiklari gibi ucuk bir fiyata satarlar.

Biliyorum. Mesela Ozan hollandali, alman veya fransiz olsaydi, o da bizden rahat 5-6 milyon daha fazla bonservisle transfer olurdu.

Ama bu Ravilin isi bence biraz siradisi duruma benziyor. Bana 16 yasinda formayi kapip ve bir daha kaptirmayan hic oyuncu aklima gelmiyor. Hele stoper gibi bir pozisyonda.

Zaten mesela Benficaya giderse ve orda hafiften performans gösterirse, onlar onu her zaman yaptiklari gibi ucuk bir fiyata satarlar.
Belki onceki transferlere nazaran Altinordu bu cocuktan daha cok para kazanabilir ama cift haneli rakamlari gormez kanimca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt