Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Al-Wahda, gelecek sezon Al-Hilal ve Al-Nasr'la rekabet edecek bir takım kurmak istiyor. Al-Watan Gazetesi'ne göre Al-Wahda, Falcao için yoğun görüşmeler yapıyor. Gazeteye göre bir kulüp üyesi bu transfer için kulübe finansal destek verme sözü verdi."
(so3ody.com)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda ile görüşülüyor diyorlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hasan

Türkiye Bayrağı

@hsnyldrm1979

·
5d

@hsnyldrm1979
adlı kişiye yanıt olarak
"Al-Wahda, gelecek sezon Al-Hilal ve Al-Nasr'la rekabet edecek bir takım kurmak istiyor. Al-Watan Gazetesi'ne göre Al-Wahda, Falcao için yoğun görüşmeler yapıyor. Gazeteye göre bir kulüp üyesi bu transfer için kulübe finansal destek verme sözü verdi." (http://so3ody.com)

Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron: "Bebeğimiz Türkiye'de doğacak. Türkiye'deki sağlık hizmetlerinden büyülendim. Bu yüzden burada birçok bebeğim olabilir."

Pek gitmek istiyorlar gibi gelmedi :asd:

Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron: "Bebeğimiz Türkiye'de doğacak. Türkiye'deki sağlık hizmetlerinden büyülendim. Bu yüzden burada birçok bebeğim olabilir."

Pek gitmek istiyorlar gibi gelmedi :asd:
Insallah kisa kadar kalip herkesi pisman eder. Oyun anlaminda problemi yok ds sakatlik mahfediyor iste. Umarim seneye sans veririz kendisini göstermeye

Falcao'yu geçen sene çok istediğim için bir taraftar olarak yönetimden özür diliyorum. Ama kim bilebilirdi ki sakat çöp çıkacağı? Ayrıca bir namus meselesi haline gelmişti. Almazsak prestijimiz azalırdı baya 2 aydır peşinden koşup alamadık diye.

Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer hesabı artık Falcao, Babel gibi posası kalmış çöplerin peşinde koşmaktansa Sörloth, Elmander gibi oyuncuların peşinde olmak daha iyi olacaktır.

Araplar teklif yapabilirde, ama Falcao gitmez. Nefdeki primlerle beraber+ 6,5 milyon € almiyormu? Onlar 10 önerirse bile gitmeye sicak bakmaya bilir.

Hasan

Türkiye Bayrağı

@hsnyldrm1979

·
50sn

"Sürpriz. Suudi Ligi Radamel Falcao'yu bünyesine katmaya yakın. Al-Wahda Kulübü Falcao transferi için yoğun görüşmeler yapıyor." Suudi Arap Al-Watan Gazetesi, haberde Al-Wahda Kulübü'nün Radamel Falcao transferini bitirmeye yakın olduğunu iddia etmiş.

Resim

Resim

Falcao'yu geçen sene çok istediğim için bir taraftar olarak yönetimden özür diliyorum. Ama kim bilebilirdi ki sakat çöp çıkacağı? Ayrıca bir namus meselesi haline gelmişti. Almazsak prestijimiz azalırdı baya 2 aydır peşinden koşup alamadık diye.

Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer hesabı artık Falcao, Babel gibi posası kalmış çöplerin peşinde koşmaktansa Sörloth, Elmander gibi oyuncuların peşinde olmak daha iyi olacaktır.

Ya benim anlamadığım bu adamın bize gelmeden önceki istatistikleri oynadığı maç sayısı gayet iyi bizde kronik sakata döndü herif

Ya benim anlamadığım bu adamın bize gelmeden önceki istatistikleri oynadığı maç sayısı gayet iyi bizde kronik sakata döndü herif
Bize gelmeden önce de Monaco'da sakatlık geçirmişti antrenmanlara çıkmamıştı hatta sakatlığı yüzünden. Belki de kulübü bu yüzden bıraktı kim bilir?

Ordaki saglik sistemi nasil? Kampanya yapalim. Falcaou alana bir Babel bedava olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt